Zij wonnen een reischeque van € 2.000 dankzij Lottery Club

  • 28/03/2017
15 geluksvogels, leden van de Lottery Club, staken een reischeque op zak van € 2.000 naar aanleiding van de "Kadoosjeswedstrijd" georganiseerd door de warmste club van het land.

Boven de foto's van enkele winnaars: Ludo W (Het Krantje, Berg), Sophie V. (Olense Dagbladhandel), Yvon D. (Champion, Floriffoux), David S. (Librairie Cordo Vero, Soignies), Debbora S. (Dagbladhandel Bij Arlette, Paal), Carine V (De Doncker, Schepdaal).

Zin om er op uit te trekken, te ontspannen of om het avontuur op te zoeken? Voor de 15 winnaars van de Kadoosjeswedstrijd, die door Lottery Club werd georganiseerd, blijft er nog slechts één stap over (en niet de minst moeilijke):  de bestemming kiezen!

Voor ze hun koffers pakten kregen die 15 gelukkige leden van Lottery Club hun reischeque overhandigd in hun favoriete verkooppunt. Ziehier een kort overzicht aan de hand van enkele foto’s.

Onze hartelijke gelukwensen aan de winnaars en uiteraard… een goede reis! 

Heb je ook zin om je te laten verwennen? Elke maand biedt Lottery Club nieuwe wedstrijden aan, een geschenk van de maand … Sluit je ook aan bij onze Club* en geniet van al onze  voordelen!

Ik word nu gratis lid!


*Je moet minstens 18 jaar zijn om u in te schrijven op de Lottery Club  
zaterdag 24 februari

€ 3.000.000 *
te winnen

€ 3.000.000 * te winnen
zaterdag 24 februari
 
zaterdag 24 februari

€ 600.000
te winnen

€ 600.000 te winnen
zaterdag 24 februari
 

Nog even geduld ...
Wij wachten op de nieuwe Jackpot.


Jouw welkomstgeschenk

Om je warm welkom te heten krijg je een gratis Win for Life krasbiljet t.w.v. € 3. Indien je inschrijving correct is ingevuld, sturen wij jou binnen de maand een waardebon waarmee je je krasbiljet in je favoriete verkooppunt kan gaan halen.

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden