Lotto sponsort Lokale Helden!

  • 31/03/2017
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

Wie zich dit jaar inschreef voor Lokale Helden, kon een mooie prijs in de wacht slepen. Lokale Helden, een initiatief van Poppunt die muzikanten & speelplekken dicht bij elkaar wilt brengen, is toe aan de 3e editie. De drie beste projecten, uitgekozen door Lotto, kregen dit jaar een beloning. Lokale Helden Klein Brabant ging met de grootste prijs van €1500 lopen. Etterbeek kreeg €1000 en Opglabbeek €500.

Klein-Brabant probeert in Bornem, Puurs en Sint-Amands vooral in te zetten op de laagdrempeligheid met hun initiatief. "Voor ons was het basisopzet om iedereen de kans te geven om op een podium te staan", zegt stafmedewerker Bart Wauters (42). "Door het open te laten, komen er ook mensen naar boven met talenten die we niet kenden." Zo kan je op 28 april naar de Leprarockband Father Damian gaan kijken of naar een dj-set in een kerk. "De speelplekken en de artiesten hebben we samengebracht met de bedoeling dat zij onderling een soort programma gingen samenstellen en dat geeft iets uniek", zegt Wauters.

Met de geldsom denkt Wouters eraan om de werking verder uit te bouwen. "Het idee was wel dat we het geld zouden terugvloeien naar de deelnemers. We denken dan aan logistieke ondersteuning."

 

Nog even geduld ...
Wij wachten op de nieuwe Jackpot.

 
dinsdag 21 november

zo’n € 60.000.000 *
te winnen

zo’n € 60.000.000 * te winnen
dinsdag 21 november
 
woensdag 22 november

€ 3.000.000 *
te winnen

€ 3.000.000 * te winnen
woensdag 22 november

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden