Zin om achter de schermen van de Nationale Loterij te piepen ?

De Nationale Loterij is bij iedereen gekend als verantwoord verdeler van kansspelen zoals Lotto en Win for Life. Maar niet iedereen kent het verhaal achter de producten. Wilt u meer weten over hoe een trekking verloopt, hoe de krasbiljetten in uw krantenwinkel terechtkomen… 
Kom dan eens bij ons langs. U kan kiezen uit drie locaties: 

Neem een kijkje achter de schermen van de Nationale Loterij

Hoofdzetel te 
Brussel

Na een algemene presentatie over het bedrijf volgt een uiteenzetting over een specifiek departement naar keuze (en over onze Lottomatic).
U krijgt ook de gelegenheid om het bedrijfsarchief en kunstcollectie van de Nationale Loterij te bewonderen. Het bijwonen van een demo-trekking Keno/Pick-3/Joker+ rondt het bezoek af.


Distributiecentrum
te Jette

Neem een kijk achter de schermen van het logistieke hart van de Nationale Loterij. Na een algemene presentatie over de Nationale Loterij en een woordje uitleg over de werkzaamheden in het distributiecentrum brengen we een bezoek aan de Warehouse (grote magazijn), de drukkerij en het opleidingslokaal van de verkooppunten. Een demo-trekking van Lotto/Joker+ sluit hier het bezoek af.

Opnamestudio Lotto
te Vilvoorde

Wil je graag een Lotto of Joker+ trekking bijwonen ? Dat kan!
Je kan je inschrijven via onderstaand formulier, we informeren je graag over de specifieke procedure voor dit bezoek.


Praktische informatie: minimum 5 personen en maximum 15 personen per inschrijving voor de hoofdzetel en Jette / Maximum 3 personen voor de Lotto/Joker+ trekkingen / Alle bezoekers moeten ouder zijn dan 18 jaar/ Reserveer 2 maanden voor het geplande bezoek / Geen rondleidingen mogelijk tijdens het weekend.

Interesse om ons een bezoekje te brengen? Vul dan zeker onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden