De Nationale Loterij steunt de Missing Type campagne van het Rode Kruis!

  • 13/06/2017

Je hebt het hier en daar misschien al zien verschijnen (of net niet) de ontbrekende A’s, O’s en B’s. Nee we zijn niet plotseling te lui geworden en er is ook niets mis met ons toetsenbord. Maar wat is er dan wel aan de hand?

Op 14 juni steunt de Nationale Loterij ter gelegenheid van de Internationale Bloeddonordag de "Missing type" campagne van het Rode Kruis. Je hebt het hier en daar misschien al gemerkt, de ontbrekende A’s, O’s in het logo van de Nationale Loterij op onz website en onze verschillende sociale media kanalen. Probleem met je toetsenbord? een virus? een afleiding? Wees gerust: de letters a,o en b werden vrijwillig weggehaald. Deze letters werden dan ook niet toevallig uitgekozen, de letters a,o en b vertegenwoordigen de 3 bloedgroepen. Kan jij je een wereld zonder bloedtransfusies voorstellen? Wat zou er dan gebeuren met al de zieken in de verschillende ziekenhuizen? Dat is de boodschap van de "Missing Type" campagne van het Rode Kruis, de campagne loopt tot en met 19 juni 2017.

Het Rode Kruis slaat samen met allerlei Belgische bedrijven de handen in elkaar om de bloedvoorraad op peil te houden, zeker met de zomer in aantocht. Met deze campagne wil het Rode Kruis het belang van bloed en bloedgroepen in de schijnwerpers zetten en zo hopelijk mensen aansporen om bloed te doneren. Belangrijk: Alle donorcentra van het Rode Kruis zijn uitzonderlijk geopend op zaterdag 17 juni. #MssingType #GeefBloed


 
donderdag 29 juni

€ 800.000
te winnen

€ 800.000 te winnen
donderdag 29 juni
 
vrijdag 30 juni

Gigantische Jackpot van € 100.000.000 *
te winnen

€ 100.000.000 * te winnen
vrijdag 30 juni
 
zaterdag 1 juli

€ 2.000.000 *
te winnen

€ 2.000.000 * te winnen
zaterdag 1 juli

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste nieuwigheden en acties van de Nationale Loterij.

Ik schrijf me in!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden