De Nationale Loterij steunt de Missing Type campagne van het Rode Kruis!

  • 13/06/2017

Je hebt het hier en daar misschien al zien verschijnen (of net niet) de ontbrekende A’s, O’s en B’s. Nee we zijn niet plotseling te lui geworden en er is ook niets mis met ons toetsenbord. Maar wat is er dan wel aan de hand?

Op 14 juni steunt de Nationale Loterij ter gelegenheid van de Internationale Bloeddonordag de "Missing type" campagne van het Rode Kruis. Je hebt het hier en daar misschien al gemerkt, de ontbrekende A’s, O’s in het logo van de Nationale Loterij op onz website en onze verschillende sociale media kanalen. Probleem met je toetsenbord? een virus? een afleiding? Wees gerust: de letters a,o en b werden vrijwillig weggehaald. Deze letters werden dan ook niet toevallig uitgekozen, de letters a,o en b vertegenwoordigen de 3 bloedgroepen. Kan jij je een wereld zonder bloedtransfusies voorstellen? Wat zou er dan gebeuren met al de zieken in de verschillende ziekenhuizen? Dat is de boodschap van de "Missing Type" campagne van het Rode Kruis, de campagne loopt tot en met 19 juni 2017.

Het Rode Kruis slaat samen met allerlei Belgische bedrijven de handen in elkaar om de bloedvoorraad op peil te houden, zeker met de zomer in aantocht. Met deze campagne wil het Rode Kruis het belang van bloed en bloedgroepen in de schijnwerpers zetten en zo hopelijk mensen aansporen om bloed te doneren. Belangrijk: Alle donorcentra van het Rode Kruis zijn uitzonderlijk geopend op zaterdag 17 juni. #MssingType #GeefBloed


 
dinsdag 18 september

zo’n € 45.000.000 *
te winnen

zo’n € 45.000.000 * te winnen
dinsdag 18 september
 
dinsdag 18 september

€ 200.000
te winnen

€ 200.000 te winnen
dinsdag 18 september
 
woensdag 19 september

€ 2.000.000 *
te winnen

€ 2.000.000 * te winnen
woensdag 19 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden