De Nationale Loterij steunt Pink Ribbon

  • 24/10/2017

De Nationale Loterij draagt initiatieven zoals Pink Ribbon een warm hart toe. 

La Loterie Nationale soutient Pink Ribbon - Loterie Nationale 
 
Al 20 jaar lang zet de organisatie met het roze lintje zich in voor de strijd tegen borstkanker en voor de preventie en opsporing van de ziekte.  


Pink Ribbon een financieel duwtje in de rug geven, was een evidentie voor Jannie Haek, CEO van de Nationale Loterij. “Ik prijs mezelf gelukkig dat niemand in m’n nabije omgeving borstkanker heeft. Veel mensen zien de Nationale Loterij als een symbool van kans en geluk; partner worden van  Pink Ribbon lag dus voor de hand.” 

Echte mensen steunen

“We willen graag inspelen op collectieve behoeften, ‘echte mensen’ helpen en concrete ondersteuning geven waar nodig.” De Nationale Loterij ondersteunt bijvoorbeeld studies over de behandeling van borstkanker en de productie van bewustmakingsbrochures voor het grote publiek.

De Nationale Loterij : grootste mecenas van België

Onze steun aan Pink Ribbon maakt deel uit van een bredere ondersteuning van goede doelen. Wist je dat de Nationale Loterij al meer dan 80 jaar miljoenen euro's,  in de vorm van subsidies en sponsoring, schenkt aan humanitaire, maatschappelijke, culturele en wetenschappelijke organisaties? Noem de Nationale Loterij gerust een mecenas van België.

Dit is de uitgelezen kans om je te bedanken, of je nu een eendagsspeler bent of een vaste klant die deelneemt aan al onze spelen. Hoe dan ook maakt je door jouw deelname een betere plek van deze wereld. Iedereen telt.

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden