De nieuwe, pakkende campagne van SOS Kinderdorpen

  • 18/11/2016
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

"Hoe weet je dat je papa of je mama veel van je houdt?". Eén kind op tien moet het antwoord op die vraag schuldig blijven … Gelukkig doet de organisatie SOS Kinderdorpen alles wat zij kan om een beetje zon te brengen in het leven van die kinderen, die zo veel liefde missen.

 
"Hoe weet je dat je papa of je mama veel van je houdt?” … De vereniging SOS Kinderdorpen, die al ruim 65 jaar op de bres staat om kwetsbare kinderen een thuis en een toekomst te geven, heeft die vraag aan een tal van kinderen gesteld in het kader van haar nieuwe campagne “#NoChildAlone”. "Omdat ze mij knuffels geven", "Omdat papa altijd een balletje trapt met mij"… Het lijken evidente antwoorden – maar voor één kind op tien is dat absoluut niet zo.

Ook hier telt voor de Nationale Loterij iedereen mee!
Zonder de steun van een liefdevolle thuis kan geen enkel kind echt openbloeien … Precies daarom zorgt SOS Kinderdorpen voor de begeleiding en de opvoeding van kinderen voor wie het gezin niet langer kan instaan. De Nationale Loterij steunt SOS Kinderdorpen in het kader van twee zeer specifieke projecten: een eerste project ter ondersteuning van kinderen die in ons land in armoede leven, en een tweede ter naleving van de basisrechten van weeskinderen en kwetsbare kinderen, en ook ter bestrijding van kindersterfte. Immers, zowel voor SOS Kinderdorpen als voor de Nationale Loterij telt werkelijk iedereen mee!

 
zaterdag 29 april

zo’n € 1.500.000 *
te winnen

zo’n € 1.500.000 * te winnen
zaterdag 29 april
 
zaterdag 29 april

€ 400.000
te winnen

€ 400.000 te winnen
zaterdag 29 april
 
dinsdag 2 mei

zo’n € 66.000.000 *
te winnen

zo’n € 66.000.000 * te winnen
dinsdag 2 mei

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste nieuwigheden en acties van de Nationale Loterij.

Ik schrijf me in!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden