Solidariteit : een prioriteit voor de Nationale Loterij

  • 22/11/2017
De Nationale Loterij verleent op regelmatige basis subsidies aan talrijke organisaties. En het zijn jullie, onze spelers en medewerkers, die zo bijdragen tot een betere wereld.

Solidariteit : een prioriteit voor de Nationale Loterij

Je weet het: de Nationale Loterij is via de subsidies die ze er aan toekent betrokken bij allerhande projecten. Een belangrijk engagement is dat, want solidariteit is voor de spelers van de Nationale Loterij een van de drie voornaamste redenen om te spelen. Dit is onlangs nog eens gebleken uit een opiniepeiling van Ipsos.

Verschillende gedaanten

Solidariteit manifesteert zich uiteraard onder verschillende gedaanten. Wetenschappelijk onderzoek is er daar één van. Naast de werkingsmiddelen die ze voorziet voor het Nationaal Fonds voor Wetenschappelijk Onderzoek, houdt de Nationale Loterij zo bijvoorbeeld ook steeds een mooie cheque klaar voor Kom op Tegen Kanker, een actie die heel veel mensen heel na aan het hart ligt.

Een niet-exhaustieve lijst

De lijst van organisaties die ondersteund worden is lang, héél lang, van de Koning Boudewijnstichting over de Nationale Belgische Multiple Sclerose Liga tot de vzw Clinidogs… En onze instelling is er ook trots op partner te zijn van Doucheflux, een Brusselse organisatie die mensen in nood helpt en met een magazine en schoolbezoeken werkt aan hun zelfbeeld. Dit zijn maar een paar voorbeelden, net genoeg om duidelijk te maken dat de Nationale Loterij in tal van domeinen haar steentje bijdraagt en dat haar slogans “Iedereen telt mee” en “Iedereen wint” geen holle kreten zijn… Laten we dan ook met z’n allen samen - spelers, verkooppunten en medewerkers - blijven geloven in een betere wereld en er metterdaad werk van maken !

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden