Loterij-verkooppunten van de toekomst? Een belevenis voor de speler!

  • 07/04/2016
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

De Nationale Loterij wil haar verkooppunten zo veel mogelijk kennis meegeven over de ‘nieuwe consument’ en de winkel van de toekomst om haar spelers een nog betere spelervaring te bezorgen.

In meer dan 5300 verkooppunten over gans België kan je een product van de Nationale Loterij kopen: van Lotto tot Joker + en van krasbiljetten tot EuroMillions. Onze spelers zijn klanten, consumenten. Omdat retail ons belangrijkste verkoopkanaal is én blijft willen we duurzaam en innovatief investeren in de toekomst van onze verkooppunten.

De Nationale Loterij zet mee haar schouders onder een roadshow van 6 zeecontainers, dwars door Vlaanderen. In de containers ontvouwt zich de winkel van de toekomst: ontdek er de nieuwe technologieën, ideeën en tools die ondernemers en handelaars kunnen inzetten om te luisteren naar hun klanten en in te spelen op hun behoeften. De Loterij laat je kennismaken met de mogelijkheden van interactieve etalages, coupons via je smartphone en vertelt haar unieke verhaal van spelen, winnen en delen op maat van de winkel van morgen. Ontdek hoe onze meer dan 5000 verkooppunten van hun winkelruimte een echte belevenis voor de Loterij-speler kunnen maken.

Future of shopping

Deze roadshow is een initiatief van RetailDetail en UNIZO en richt zich vooral op ondernemers, handelaars en iedereen die professioneel betrokken is bij de retailsector.

De containers doen van 15 maart tot 2 juni centrumsteden in Vlaanderen en Brussel aan.

Meer Info: www.ontdekdecontainer.be

 
donderdag 19 juli

€ 600.000
te winnen

€ 600.000 te winnen
donderdag 19 juli
 
vrijdag 20 juli

zo’n € 27.000.000 *
te winnen

zo’n € 27.000.000 * te winnen
vrijdag 20 juli
 
zaterdag 21 juli

€ 1.500.000 *
te winnen

€ 1.500.000 * te winnen
zaterdag 21 juli

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden