Viva for Life

  • 21/12/2017
  • Charleroi (place de la Digue)
Binnen de Federatie Wallonië-Brussel leven meer dan 80.000 kinderen tussen 0 en 6 jaar in armoede*.  De gevolgen hiervan zijn dramatisch want een jong kind dat opgroeit in een minderbedeelde omgeving krijgt niet dezelfde kansen als andere kinderen om zich op harmonieuze wijze te ontwikkelen. Deze zaak gaat ons allen ter harte en laat ons niet onberoerd op de vooravond van Kerstmis, dé geschikte periode om te delen en te schenken.  

Daarom zullen 3 presentatoren zich gedurende 6 dagen en 6 nachten en zonder te eten laten opsluiten in een glazen kubus en 144 uur live presenteren ten voordele van het goede doel. Zij zullen de steun krijgen van enorm veel maatschappelijk relevante acties, alle ten voordele van Viva For Life. Na 2 jaar opeenvolgend in Luik te zijn opgesteld, zal de kubus dit jaar in Charleroi neerstrijken (Place de la Digue).

Iedereen kan dit formidabele doel steunen door de producten met de stempel «Viva For Life» te kopen, ter plaatse of via de website www.vivaforlife.be, door deel te nemen aan diverse acties/uitdagingen die in heel Wallonië worden georganiseerd, door zelf een gift te deponeren in de glazen brievenbus die zich aan de kubus bevindt,… Er zijn honderden manieren om te helpen en deel te nemen. Elke ingezamelde euro wordt gebruikt en doorgestort naar de betrokken verenigingen.

Aangezien de Nationale Loterij deze actie sedert het prille begin steunt, zal ze ook dit keer opnieuw haar medewerking verlenen aan dit evenement door 1.200 krasbiljetten te schenken als inzet voor een uitzonderlijke veiling!
Elke dag zal de « Veilingmeester » een transparante bal in de “Nationale Loterij”-dennenboom toevoegen.  Die bal zal krasbiljetten bevatten van zeer bekende spelen zoals Win For Life, 21, Subito,…  maar ook van de speciale eindejaarskrasbiljetten zoals Happy 2016, Christmas Fun, Winter Millions,…

Geen tijd meer te verliezen!
Doe een bod in groep, maak een speelpot om de 14 ballen van de dennenboom te kopen.  Speel alleen of met vrienden voor het goede doel!

Bieden op de dennenboom kan op de website van 2dehands.be!

De kerstperiode zal ook dit jaar weer leven op het ritme van de solidariteit.

*Voorzichtige raming van ONE en CAP48

Ook interessant:

Meer Artikels

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden