Word jij ons 300.000e lid?

 Lottery Club: word ons 300.000e lid - Nationale Loterij

 

Lottery Club verwelkomt binnenkort haar 300.000e lid. Daar hoort een leuk cadeau bij... 

Ben jij de 300.000e Lottery Club ingeschrevene? Dan mag je rekenen op 100 Win for Life-krasbiljetten van € 1. Als dat geen leuk cadeau is! Zomaar even 100 kansen om een levenslange rente van € 500 per maand te winnen!

Dit cadeau komt uiteraard bovenop de vele andere voordelen, wedstrijden en geschenkjes voor al onze leden – even zoveel goede redenen opdat ook jij lid zou worden van Lottery Club !


Lottery Club: voordelen allerhande

Door lid te worden van Lottery Club, de community van de Nationale Loterij, ontvang je eveneens een welkomstgeschenk en geniet je elke maand van super-voordelen:  een  gratis krasbiljet bijvoorbeeld of een speltegoed voor een trekkingsspel bij een bezoek aan je verkooppunt – de kans dus om nog veel meer te winnen… 

Als lid kan je ook elke maand deelnemen aan onze wedstrijden waarmee gratis tickets te winnen zijn voor concerten, voetbalwedstrijden, festivals, tentoonstellingen enz.

 
Word ons 300.000e lid
Zin om elke maand te genieten van deze voordelen ? Twijfel dan niet langer en schrijf je vlug gratis in als lid van Lottery Club, misschien ben je wel  het 300.000ste ! Je inschrijving is helemaal gratis en zonder aankoopverplichting.

 

* enkel van toepassing voor online inschrijving

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden