Een sportief ontbijt bij Club Brugge!

  • 16/10/2017

Dankzij onze wedstrijd, konden een lid van Lottery Club en zijn gast hun sportieve idolen ontmoetten rond een ontbijttafel, gevolgd door een onvergetelijke fotoshoot. Zij delen hun ervaring met jullie:

Woensdag 27 september, Frans en ik worden om 8u45 verwacht voor een ontbijt met de spelers en staf van Club BruggeWe zijn net op tijd om ons aan te melden en kennis te maken met de mensen van Lottery Club die ons verwelkomen.

En we hebben geluk: onze tafel bevindt zich juist aan de ingang. We kunnen alle spelers en de mensen van de technische staf één voor één begroeten, een fantastische ervaring die heel wat kennissen ons zullen benijden. Om dan nog maar te zwijgen van de handtekeningenjacht van Frans met het Club Brugge-truitje dat we van Lottery club gekregen hadden. En van de groepsfoto met de spelers en de staf.

Wat waren we fier, daar op het veld van Club Brugge, tussen de spelers! Bedankt, Lottery Club, voor deze unieke ervaring!

Sportieve groeten,
Frans et Bernard

Wil je ook genieten van de voordelen van de Lottery Club? Registreer je nu en wie weet heb je het geluk aan je zijde! Registratie is gratis en zonder aankoopverplichting!  

*Photo Credit : PhotoNews

 
maandag 22 januari

€ 400.000
te winnen

€ 400.000 te winnen
maandag 22 januari
 
dinsdag 23 januari

Gigantische Jackpot van zo’n € 81.000.000 *
te winnen

zo’n € 81.000.000 * te winnen
dinsdag 23 januari
 
woensdag 24 januari

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
woensdag 24 januari

Jouw welkomstgeschenk

Om je warm welkom te heten krijg je een gratis Win for Life krasbiljet t.w.v. € 3. Indien je inschrijving correct is ingevuld, sturen wij jou binnen de maand een waardebon waarmee je je krasbiljet in je favoriete verkooppunt kan gaan halen.

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden