Eric, ambassadeur van Lottery Club

  • 09/10/2017

Eric, 200.000ste lid, Lottery Club - Nationale Loterij 

Eric, het 200 000ste Lottery club lid in het gezelschap van de uitbaatster van Dagbladhandel, Vera, en de vertegenwoordigers van Lottery Club.

Eric, een trouwe Lotto- speler uit Heusden- Zolder en ons 200.000ste lid, zag eind september de aankondiging van Lottery Club op de website van de Nationale Loterij en besliste om lid te worden. 

Na het controleren van de Lotto-resultaten, zoals iedere week, besloot Eric lid te worden van Lottery Club. Een gratis lidmaatschap van de Nationale Loterij waarbij je maandelijks een cadeautje krijgt, daar kon hij geen neen tegen zeggen! 

Toen hij enkele dagen nadien telefoon kreeg van Lottery Club dat hij het 200.000ste lid was, wou hij het eerst niet geloven… Ondertussen weet hij beter en zijn de tickets voor de eerstkomende events reeds onderweg naar hem.

Wij hopen hem in ieder geval de komende maanden nog te kunnen volgen als ambassadeur van Lottery Club en wensen hem alvast veel plezier met zijn prijs!

De Lottery Club, niets dan voordelen

Zin om iedere maand een cadeautje te ontvangen en talloze evenementen vanop de eerste rij mee te maken? Ontdek dan snel de voordelen van Lottery Club en word lid! Gratis!

   

 

 
zaterdag 21 oktober

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 21 oktober
 
zaterdag 21 oktober

€ 600.000
te winnen

€ 600.000 te winnen
zaterdag 21 oktober
 
dinsdag 24 oktober

zo’n € 64.000.000 *
te winnen

zo’n € 64.000.000 * te winnen
dinsdag 24 oktober

Jouw welkomstgeschenk

Om je warm welkom te heten krijg je een gratis Win for Life krasbiljet t.w.v. € 3. Indien je inschrijving correct is ingevuld, sturen wij jou binnen de maand een waardebon waarmee je je krasbiljet in je favoriete verkooppunt kan gaan halen.

Lottery Club: cadeautje van de maand: Presto - Nationale Loterij

Cadeautje van de maand

Als Lottery Club lid ontvang je regelmatig leuke cadeaus*. Zo ontvang je deze maand een Presto krasbiljet van  €2 bij aankoop van twee Presto krasbiljetten van €2. Ga snel naar jouw favoriete verkooppunt en geniet van deze leuke aanbieding!

 * je ontvangt het cadeautje van de maand voor het eerst in de maand nadat je je WFL welkomstcadeau hebt ontvangen

Alles over Presto!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden