Win festivaltickets met de Festival Run van Win for Life

Win festivaltickets en vele andere prijzen met de Festival Run van Win for Life

Festival Run - Nationale Loterij

Studeren, werken, … Geef toe, er zijn plezieriger dingen in het leven. De Festival Run van Win for Life bijvoorbeeld. Op deze spectaculaire attractie moet je je tegenstander én de natuurkrachten verslaan. Als je geluk hebt, ga je naar huis met een duo festivalticket of een van de vele andere prijzen. Je vindt de Festival Run in drie Belgische steden, in mei.

Verover je festivalticket op de Festival Run.
Pure adrenaline en heel veel fun. Dat beleef je als je de uitdaging met de Festival Run van Win for Life aangaat. Steil bergop, recht naar de top … waar er mooie prijzen wachten. Wat dacht je van een duoticket voor een van de vele zomerfestivals zoals bvb. Rock Werchter, Dour, Graspop, Dranouter, Couleur Café en Maanrock? Daarnaast zijn er een pak andere mooie prijzen te winnen. De Festival Run wacht op je!
 
Tot straks, op de Festival Run.

Je vindt de Festival Run in drie Belgische steden. Leg dus even de studieboeken of je werk aan de kant. En waag samen met je vrienden je kans voor een gratis festivalticket of een van de andere prijzen.

  • Leuven op 29 mei (Martelarenplein - 14u-19u)
  • Luik op 06 juni (Place des Guillemins, 2 - 14u-19u) 
  • Mechelen op 11 juni (Grote Markt - 12u-17u)

Win ook prijzen op de zomerfestivals.
Kan je niet naar de Festival Run komen? Bezoek dan zeker de Win for Life stand op de zomerfestivals. Ook daar zijn er heel wat leuke prijzen te winnen. Op naar een onvergetelijke festivalzomer!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden