GEZOCHT: onze vierde EuroMillions-winnaar, jij misschien ?

Gezocht : ben jij onze 4de winnaar? 

Op 23 februari werden vier Belgen miljonair bij de speciale EuroMillions Miljonairs-trekking. Ongelooflijk maar waar: één van die geluksvogels, jij misschien, heeft zich nog altijd niet aangemeld…

Op 23 februari was er een speciale Miljonairstrekking bij EuroMillions. Tussen de My Bonus – codes die werden getrokken behoorden er 4 toe aan landgenoten. Die wonnen elk € 1.000.000 ! Maar, er is een maar : één van hen heeft zich nog steeds niet bij ons gemeld. De Nationale Loterij roept die winnaar van de speciale EuroMillions Miljonairs-trekking van vrijdag 23 februari 2018 op zich bij haar kenbaar te maken. En ze raadt je aan je My Bonus – code(s) nog eens goed na te kijken : misschien ben jij die winnaar wel…

My Bonus-code online nakijken

of in je verkooppunt

Weet je niet waar je je My Bonus code kan terugvinden? Ontdek het hier.

Meld je aan…
Wanneer je in het bezit bent van het origineel winnend ticket, vraagt de Nationale Loterij je contact op te nemen met haar cel Winnaarsbegeleiding op het nummer 0476/472 404.

… voor het te laat is
De winsten van de trekkingsspelen van de Nationale Loterij kunnen worden uitbetaald tot 20 weken na de trekkingsdatum. Nadien kan dat niet meer en zeg nu zelf: het zou toch doodjammer zijn om zo’n schitterende prijs te laten liggen !

Het winnende ticket waarover we het hier hebben is dus geldig tot zaterdag 14 juli 2018. De winnaar wordt daarom gevraagd zich uiterlijk op vrijdag 13 juli om 16u aan te melden op de zetel van de Nationale Loterij, Belliardstraat 25-33 te 1040 Brussel. Uiteraard kan de winst uitsluitend uitbetaald worden als het origineel spelticket wordt voorgelegd.   

Ben jij de winnaar die we zoeken en wil je je miljoen in alle discretie incasseren ? Wees gerust: de Nationale Loterij garandeert de anonimiteit van al haar grote winnaars !


 

Meer Artikels

 
dinsdag 17 juli

€ 17.000.000 *
te winnen

€ 17.000.000 * te winnen
dinsdag 17 juli

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden