Nieuw en gratis: de Lottery Club kaart

  • 07/04/2017


Goed nieuws voor de leden van de Lottery Club: de warmste club van het land lanceert de Lottery Club kaart. Daarmee geniet je tal van bijkomende voordelen. En uiteraard is ze gratis!

Met jouw Lottery Club kaart profiteer je, bovenop onze gebruikelijke maandelijkse acties, gratis van bijkomende exclusieve voordelen:

  • Een verrassing op vertoon van je kaart bij je favoriete winkel, een gratis attentie op één van de vele evenementen die de Nationale Loterij sponsort, en tal van andere privileges staan je te wachten met de Lottery Club kaart. Sommige van die exclusieve voordelen kondigen we vooraf aan, andere zullen je verrassen!
Hoe kan je hiervan profiteren? 

Ben je al lid van de Lottery Club, dan hoef je niets te doen. Je krijgt je Lottery Club kaart vanzelf toegestuurd. Hou dus de komende dagen je brievenbus in de gaten!

En omdat goed nieuws nooit alleen komt, ligt er al een eerste verrassing op je te wachten in je favoriete verkooppunt. Je krijgt het op vertoon van je kaart (zie Actievoorwaarden). Ga er dus snel naartoe!

Ben je nog geen lid van de Lottery Club? Dan is dit het moment om aan te sluiten bij de warmste club van het land!

 
dinsdag 24 oktober

zo’n € 64.000.000 *
te winnen

zo’n € 64.000.000 * te winnen
dinsdag 24 oktober
 
dinsdag 24 oktober

€ 600.000
te winnen

€ 600.000 te winnen
dinsdag 24 oktober
 
woensdag 25 oktober

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
woensdag 25 oktober

Jouw welkomstgeschenk

Om je warm welkom te heten krijg je een gratis Win for Life krasbiljet t.w.v. € 3. Indien je inschrijving correct is ingevuld, sturen wij jou binnen de maand een waardebon waarmee je je krasbiljet in je favoriete verkooppunt kan gaan halen.

Lottery Club: cadeautje van de maand: Presto - Nationale Loterij

Cadeautje van de maand

Als Lottery Club lid ontvang je regelmatig leuke cadeaus*. Zo ontvang je deze maand een Presto krasbiljet van  €2 bij aankoop van twee Presto krasbiljetten van €2. Ga snel naar jouw favoriete verkooppunt en geniet van deze leuke aanbieding!

 * je ontvangt het cadeautje van de maand voor het eerst in de maand nadat je je WFL welkomstcadeau hebt ontvangen

Alles over Presto!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden