Nieuw en gratis: de Lottery Club kaart

  • 07/04/2017


Goed nieuws voor de leden van de Lottery Club: de warmste club van het land lanceert de Lottery Club kaart. Daarmee geniet je tal van bijkomende voordelen. En uiteraard is ze gratis!

Met jouw Lottery Club kaart profiteer je, bovenop onze gebruikelijke maandelijkse acties, gratis van bijkomende exclusieve voordelen:

  • Een verrassing op vertoon van je kaart bij je favoriete winkel, een gratis attentie op één van de vele evenementen die de Nationale Loterij sponsort, en tal van andere privileges staan je te wachten met de Lottery Club kaart. Sommige van die exclusieve voordelen kondigen we vooraf aan, andere zullen je verrassen!
Hoe kan je hiervan profiteren? 

Ben je al lid van de Lottery Club, dan hoef je niets te doen. Je krijgt je Lottery Club kaart vanzelf toegestuurd. Hou dus de komende dagen je brievenbus in de gaten!

En omdat goed nieuws nooit alleen komt, ligt er al een eerste verrassing op je te wachten in je favoriete verkooppunt. Je krijgt het op vertoon van je kaart (zie Actievoorwaarden). Ga er dus snel naartoe!

Ben je nog geen lid van de Lottery Club? Dan is dit het moment om aan te sluiten bij de warmste club van het land!

 
donderdag 20 september

€ 200.000
te winnen

€ 200.000 te winnen
donderdag 20 september
 
vrijdag 21 september

Uitzonderlijke Jackpot van € 130.000.000 *
te winnen

€ 130.000.000 * te winnen
vrijdag 21 september
 
zaterdag 22 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 22 september

Jouw welkomstgeschenk

Om je warm welkom te heten krijg je een gratis Win for Life krasbiljet t.w.v. € 3. Indien je inschrijving correct is ingevuld, sturen wij jou binnen de maand een waardebon waarmee je je krasbiljet in je favoriete verkooppunt kan gaan halen.

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden