Acties met de Lottery Club kaart

Lottery Club card acties - Nationale Loterij

Ga je naar een evenement of plaatsen ondersteund door de Nationale Loterij? Vergeet dan zeker je Lottery Club kaart niet. Want op een aantal van die evenementen wacht er je een korting of een kleine attentie!

Ontdek hieronder de lijst van de evenementen en plaatsen waar je een verrassing of een leuk extraatje kan verwachten. Maar wil je zeker nooit naast de prijzen vallen, zorg dan dat je altijd je Lottery Club kaart bij de hand hebt!


  

Goed nieuws voor de liefhebber van tentoonstellingen : bespaar in BOZAR Expo 2€ op je toegangsticket, op vertoon van je Lottery Club-lidkaart.

 
  Ben je een Lottery Club-lid en tegelijk een trouwe fan van Standard Luik? Toon dan in de officiële fanshop je Lottery Club-lidkaart en je  krijgt een korting van 10%!
  Dankzij je Lottery Club-lidkaart geniet je een korting van 2 euro op je toegangsticket voor het MIMA-museum voor hedendaagse kunst in Brussel.
 
Bespaar niet minder dan 10 euro op de toegang voor het Heroes Spa Tribute Festival tussen 29 juni en 1 juli 2018. 
 
  Toon aan de kassa van “Het Smurfen avontuur” in Brussels Expo op de Heizel je Lottery Club-lidkaart en geniet een korting van 2 euro!
  Kom tijdens de festivals/zomertours naar onze stand en ontvang er een verrassingsgadget op vertoon van je Lottery Club-lidkaart!
Ontvang dankzij Lottery Club een tweede ticket gratis bij aankoop van een ticket voor een van de drie uitzonderlijke concerten die het Busch Trio samen met Miguel da Silva en Maria Milstein op 19, 21 en 23 juni geeft in de Muziekkapel Koningin Elisabeth in Waterloo. Met deze concerten sluit het Trio z’n jarenlange opleiding aan de Muziekkapel af.

Nog geen lid van de Lottery Club ? Het is nu echt wel hét moment om aan te sluiten bij de warmste club van het land!

Ik word nu lid!

 
donderdag 21 juni

€ 600.000
te winnen

€ 600.000 te winnen
donderdag 21 juni
 
vrijdag 22 juni

€ 17.000.000 *
te winnen

€ 17.000.000 * te winnen
vrijdag 22 juni
 
zaterdag 23 juni

€ 3.000.000 *
te winnen

€ 3.000.000 * te winnen
zaterdag 23 juni

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden