Acties met de Lottery Club kaart

Lottery Club card acties - Nationale Loterij

Ga je naar een evenement of plaatsen ondersteund door de Nationale Loterij? Vergeet dan zeker je Lottery Club kaart niet. Want op een aantal van die evenementen wacht er je een korting of een kleine attentie!

Ontdek hieronder de lijst van de evenementen en plaatsen waar je een verrassing of een leuk extraatje kan verwachten. Maar wil je zeker nooit naast de prijzen vallen, zorg dan dat je altijd je Lottery Club kaart bij de hand hebt!

Festivals 2018

Ook in augustus is Lottery Club present op een aantal festivals (Dranouter, Pukkelpop, Maanrock, BSF, Ronquières en Scène sur Sambre) en zomertours (Lotto’s Muziekshow en Feest op de Dijk). Loop even langs, toon je lidkaart en ontvang een leuk gadget!

Filmfestival van Oostende

Tijdens het filmfestival van Oostende, van 7 tot 15 september, krijg je twee tickets voor een avant-première naar keuze – en er zijn er heel wat! - voor de prijs van één, gewoon door aan de festivalkassa je lidkaart van Lottery Club te tonen. Cool hé…

Technopolis

Bij het Mechelse doe-centrum voor wetenschap en technologie Technopolis krijg je deze zomer € 3 korting op de toegangsprijs voor volwassenen en  € 5 op die voor kinderen. Zonder trucs – je moet alleen je lidkaart tonen van de warmste club van het land…

Het Smurfen Avontuur

De Smurfen vieren hun 60ste verjaardag in Brussels Expo op de Heizel en als je aan de kassa je lidkaart van Lottery Club toont kan je dubbel genieten van “Het Smurfen Avontuur” want dan krijg je een korting van € 2 op de prijs van je toegangsticket.

Standard Luik

Trouwe fan van Standard Luik? Vergeet dan bij je volgende bezoek aan één van de officiële fanshops van de Rouches je lidkaart van Lottery Club niet op zak te steken, want als je die toont aan de kassa krijg je maar liefst 10% korting op je aankopen!

Euro Space center

Het Euro Space Center in Transinne  is met recht en reden wereldberoemd.  Ken je het nog niet? Of krijg je er niet genoeg van? Profiteer dan van de 10% korting op de ticketprijs voor het zgn. spektakelparcours die je krijgt op vertoon van je lidkaart!

Stichting Brandwonden

Voorkomen is beter dan genezen! We bieden je daarom 10% korting bij aankoop van een rookmelder. Een mailtje naar lotteryclub@nationale-loterij.be volstaat. Je krijgt dan van ons een code waarmee je terecht kan op de webshop van de Stichting Brandwonden.

Bozar

Een tentoonstelling meepikken in BOZAR , het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel? Altijd een goed idee! En dubbel leuk als lid van Lottery Club, want op vertoon van je lidkaart van de warmste club van het land krijg je € 2 korting op de entreeprijs…

MIMA

Op vertoon van je lidkaart van de warmste club van het land, kost een bezoek aan het Millennium Iconoclast Museum of Art (MIMA), een nieuw en boeiend museum voor hedendaagse kunst langs het kanaal in Sint-Jans-Molenbeek, je € 2 minder dan ‘normaal’.

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden