Lottomatic, de verdeelautomaat van de Nationale Loterij

  • 31/08/2016
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

Nieuw, snel en eenvoudig! Je kan voortaan de kansspelen van de Nationale Loterij aan een verdeelautomaat kopen (op voorwaarde dat je 18 jaar bent). Je komt binnenkort gegarandeerd een automaat tegen!

Lottomatic 1 header

Wat is een Lottomatic?

Lottomatic is een verdeelautomaat voor kansspelen van de Nationale Loterij. Euro Millions, Lotto en Joker+ zijn beschikbaar in Quick Pick (willekeurige selectie van getallen door de computer) en je kunt kiezen uit 16 verschillende krasbiljetten (WinForLife, Presto, Subito, Ca$h enz.). Betalen is kinderspel. Lottomatic aanvaardt munten en biljetten. Sommige Lottomatics zijn zelfs met een terminal uitgerust zodat je met een bankkaart (debetkaart) kunt betalen. Let op: je kunt maximaal voor 20 euro spelen.

Waar vind je een Lottomatic?

De verdeelautomaten van de Nationale Loterij vind je in winkelcentra, supermarkten, boekhandels, benzinestations langs autosnelwegen, doe-het-zelfzaken, evenementenruimtes enz. Op termijn zullen 150 Lottomatics in België geplaatst worden.

Wat als je wint?

De Lottomatic is een verdeelautomaat, de machine betaalt dus geen winst uit. Je kunt echter wel controleren of jouw cijfercombinatie of biljet gewonnen heeft dankzij de 'winchecker' (scanner). Om jouw winst te innen, kun je terecht bij een traditioneel verkooppunt van de Nationale Loterij waar ons volledige assortiment kansspelen alsook talloze andere diensten aangeboden worden.

Hoe wordt verantwoord spelgedrag gewaarborgd?

Het is niet omdat Lottomatic een verdeelautomaat is dat om het even wie kan spelen! Minderjarigen kunnen de automaat niet gebruiken, de speler moet zijn leeftijd bevestigen voor hij kan spelen. De Lottomatic staat onder toezicht van een handelaar die over het goede gebruik waakt, controle uitoefent en de automaat vanop afstand kan blokkeren! Daarnaast is de inzet bij de Lottomatic gelimiteerd tot € 20, worden de waarschuwingsberichten over verantwoord spelgedrag voldoende weergeven op het scherm van de Lottomatic en volgen al de handelaars een opleiding 'hoe verantwoord spelen'.

 
zaterdag 22 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 22 september
 
zaterdag 22 september

€ 400.000
te winnen

€ 400.000 te winnen
zaterdag 22 september
 
dinsdag 25 september

Ongelofelijke Jackpot van zo’n € 138.000.000 *
te winnen

zo’n € 138.000.000 * te winnen
dinsdag 25 september

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden