WinCheckr: de Loterij app die je het leven makkelijker maakt

 • 30/10/2017

winchekr app 

WinCheckr: de Nationale Loterij in je zak !

Wil je om het even waar en wanneer je resultaten kunnen bekijken ? En toegang krijgen tot je favoriete spelen met één klik? Dat kan, met de gratis WinCheckr app van de Nationale Loterij.

    


Hier zijn alvast 5 goede redenen om de app nu te downloaden!

 1. Check in een paar seconden of je gewonnen hebt

  Sta je te trappelen van ongeduld om te weten of je de juiste cijfers hebt gekozen? Met de WinCheckr app kan je de jackpots raadplegen en alle resultaten van Lotto, Lotto Extra, EuroMillions, Joker+, Keno en Pick3, snel en waar je ook bent. Het kan zelfs nog eenvoudiger: scan je speelbiljet en ontvang automatisch een boodschap als je gewonnen hebt! 

 2. Speel met één klik

  Met WinCheckr kan je nog niet snel in de app zelf spelen, maar je krijgt wel rechtstreeks toegang tot het online speelplatform E-lotto. Je speelt dus je favoriete spel met één klik, op je smartphone. Lekker makkelijk toch! 

 3. Wed volgens je eigen smaak en goesting

  Heb je liever dat het lot voor jou beslist ? Schud je smartphone en ontdek de cijfercombinatie waarop je kan inzetten. Met de app kan je ook een cijfercombinatie creëren op basis van je favoriete kleur, je geluksgetal, je geliefkoosde voornaam, …

 4. Analyseer de statistieken

  Je kunt de winstverdeling en de winnende nummers van de voorbije trekkingen en de lijst van de meest voorkomende cijfers analyseren! Dankzij deze gegevens (top 10 van de meest getrokken nummers, top 10 van de minst getrokken nummers …) kun je tactisch spelen.

 5. Vind de dichtstbijzijnde verkooppunten
  Met de WinCheckr app op zak is de Nationale Loterij altijd dichtbij ! Met de app vind je de verkooppunten in de onmiddellijke omgeving van waar je je bevindt, en ook de openingsuren en gegevens. Het geluk binnen handbereik!

 

U kunt een paar seconden inchecken als u gewonnen hebt
U kunt een paar seconden inchecken als u gewonnen hebt
 
zondag 19 augustus

€ 800.000
te winnen

€ 800.000 te winnen
zondag 19 augustus
 
dinsdag 21 augustus

Gigantische Jackpot van zo’n € 107.000.000 *
te winnen

zo’n € 107.000.000 * te winnen
dinsdag 21 augustus
 
woensdag 22 augustus

€ 2.000.000 *
te winnen

€ 2.000.000 * te winnen
woensdag 22 augustus

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden