Zij wonnen een reischeque van € 2.000 dankzij Lottery Club

  • 12/04/2018
10 gelukkige Lottery Club – leden hebben elk een reischeque van € 2.000 gewonnen bij onze Kadoosjes-wedstrijd. Ontdek het verhaal van enkelen onder hen:

De gepensioneerde Mieke uit Brugge ontving  net als de vorige jaren van haar petekind een kadoosje. Dit jaar won Mieke daarbij dankzij Lottery Club een reischeque ter waarde van € 2000. Aangezien 2 van haar 4 kinderen in het buitenland verblijven komt deze reischeque Mieke heel goed van pas. 

Mieke speelt regelmatig mee met Lotto, EuroMillions en Win for Life. Dankzij de kadoosjes-actie is ze ook lid geworden van Lottery Club. 


Op de foto: Mieke - Uitbaters dagbladhandel Michiel & Ann - verantwoordelijke Lottery Club

Toen ze een kadoosje kreeg, kon Sandra zich absoluut niet inbeelden dat ze dankzij Lottery Club op vakantie zou kunnen vertrekken. Maar dat is wel wat haar overkwam. Naast de €50 die ze won met de krasloten in het kadoosje, kan deze 21-jarige kapster uit Yvoir met haar reischeque van € 2.000 inderdaad ook de zon gaan opzoeken. 

Ze gaat alleszins krasbiljetten blijven kopen, en blijven profiteren van de aanbiedingen van Lottery Club, in de hoop zo nog eens in de prijzen te vallen !

Op de foto: Sandra - Uitbater 'Au panier de Victor' - verantwoordelijke Lottery Club

Ook Franky, een 58-jarige beroepschauffeur uit Roeselaere, kreeg z’n kadoosje dat hem een reischeque opleverde van € 2.000 cadeau.

Sinds begin dit jaar is hij lid van Lottery Club en maakt hij dankbaar gebruik van de maandelijkse vouchers die de warmste club van het land verdeelt onder haar leden. Over wat hij met z’n reischeque van € 2.000 gaat doen moet Franky nog eens goed nadenken, maar hij droomt ervan ooit eens naar New York te trekken!


Op de foto: Franky - uitbaatster dagbladhandel Tamara 

Kadoosjes geven met nieuwjaar, da’s traditie ten huize Colette. Maar deze keer gaf ze er niet alleen één aan haar 4 kinderen maar deed ze er ook zichzelf één cadeau. En daar heeft ze goed aan gedaan, want dankzij deLottery Club-wedstrijd won ze een reischeque van € 2.000.

Met haar man Alain is ze al van in ‘t begin lid van Lottery Club. Colette en Alain, fans van onze trekkingsspelen en Win for Life, gaan hun reischeque gebruiken om Corsica te ontdekken, maar eerst wacht er hen nog een andere heugelijke gebeurtenis : de geboorte van hun eerste kleinkind. Een dubbele proficiat daarom vanwege Lottery Club!

Op de foto: Colette - Uitbater - verantwoordelijke Lottery Club

Anne-Laure, die enkel nu en dan deelneemt aan de spelen van de Nationale Loterij, kreeg haar kadoosje van haar moeder, als nieuwjaarsgeschenkje. En het minste wat je kan zeggen is dat de reischeque die ze won als geroepen kwam voor deze jonge moeder van 34 jaar die een reisje plande naar Florida rond Pasen volgend jaar met haar partner en haar dochtertje.

Anne-Laure werd lid van Lottery Club toen ze het kadoosje kreeg en profiteert sindsdien zo vaak als mogelijk van de voordelen die de warmste club van het land haar leden biedt.


Op de foto: Anne-Laure - Uitbaatster Dagbladhandel- verantwoordelijke Lottery Club

 

Naar jaarlijkse gewoonte, kreeg Chantal uit Beauraing, op kerstavond een kadoosje van haar broer. Dat leverde haar dankzij Lottery Club, een reischeque op van € 2.000. Maar Chantal is het winnen niet gewend en dacht dat het om een grap ging toen ze uitgenodigd werd om haar cheque in ontvangst te komen nemen. 

Toen bleek dat het geen grap was maar ‘bittere’ ernst, bleek ze heel tevreden. Op 30 maart  was ze exact 33 jaar getrouwd, en zo’n verjaardag mag natuurlijk gevierd worden met een mooie reis. Haar ‘shortlist’ bestaat alvast uit Kroatië en Tenerife. 

Op de foto: Chantal - Uitbater Dagblandhandel - Verantwoordelijke Nationale Loterij

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden