Woman Race - of hoe joggende dames vaart kunnen zetten achter het kankeronderzoek!

  • 01/09/2016
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

Je bent dol op lopen? Al eens gedacht aan de Woman Race, een reeks van joggings die exclusief zijn voorbehouden voor dames, met de bedoeling geld in te zamelen voor het kankeronderzoek. Een hoogst zinvol project … dat wordt gesubsidieerd door de Nationale Loterij!

woman race belgium

Je hebt de allures van een Olympische atletiekkampioene? Of je bent eigenlijk eerder een stijve hark? Heeft allemaal geen belang – de Woman Race zijn hoe dan ook geknipt voor jou! Het gaat om joggingsuitsluitend voor dames!- die in het hele land worden georganiseerd om geld in te zamelen ten voordele van het onderzoek naar kankers die in eerste instantie vrouwen treffen. Aldus werd er in 2015 ruim 50.000 euro gestort ten gunste van tal van gespecialiseerde verenigingen! Overigens bieden deze joggings absoluut geen slechte combinatie: je conditie op peil houden én tegelijk het wetenschappelijk onderzoek steunen! Concreet kan je kiezen tussen afstanden van 3,6 of 9 kilometer. Je stelt niet alleen een goede daad … je kan er bovendien ook een toffe boel van maken onder vriendinnen, of proberen jezelf al joggend een beetje te overtreffen …

De Nationale Loterij geeft de Woman Race een ferme por in de rug!

De ingezamelde fondsen van iedere jogging komen telkens andere verenigingen ten goede. Zo wordt er bijvoorbeeld een jogging gehouden in Ukkel (Brussel) op zondag 20 november 2016, waarvan de opbrengst bestemd is voor het project van de vzw Bordet'n Wellness, dat de bedoeling heeft om het welzijn te vergroten van de patiënten in het Jules-Bordet-Instituut, het toonaangevende Belgische onderzoekscentrum tegen kanker. De Nationale Loterij is niet weinig trots dat zij tien Woman Race-joggings mag subsidiëren!

Meer info vind je op www.womanrace.dhnet.be

 
vrijdag 24 maart

zo’n € 37.000.000 *
te winnen

zo’n € 37.000.000 * te winnen
vrijdag 24 maart
 
vrijdag 24 maart

€ 200.000
te winnen

€ 200.000 te winnen
vrijdag 24 maart
 
zaterdag 25 maart

zo’n € 2.000.000 *
te winnen

zo’n € 2.000.000 * te winnen
zaterdag 25 maart

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste nieuwigheden en acties van de Nationale Loterij.

Ik schrijf me in!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden