10 tips van Paul voor kersverse EuroMiljonairs

31/12/2018

Hoera, je hebt de Jackpot gewonnen! Je hebt in je hoofd vast al ’n hele waslijst aan leuke dingen die je wilt doen en kopen. Maar het is niet alles om de jackpot te winnen, daarnaast is het ook  belangrijk te weten hoe je deze kan beheren. Dus voor je halsoverkop die gouden racewagen shopt, lees je best even de 10 gouden tips van Paul om je hierbij te helpen.

 1. Hou je winnend lotje op zak
  Je speelt, je hoopt, je checkt en … jahààà! Je pakt de grote pot. Voor dat je alle stoelen en tafels aan de kant gooit voor dat vreugdedansje: leg je winnende lotje op een veilige plaats. Je zou niet de eerste zijn die het toevallig weggooit met ’t oud papier.

 2. Spreken is zilver, zwijgen is goud
  Natùùrlijk wil jij het goeie nieuws van de daken schreeuwen. Toch raden we je aan om dat niet te doen, de buren zullen je dankbaar zijn ;-) Veiligheid gaat boven alles, dus denk eerst goed na over wie je wat gaat vertellen.

 3. Relax, géén stress! 
  We laten je heus niet aan je lot over. Na je vreugdedansje bel je ons op. We begeleiden je met goeie raad en we staan klaar voor al je vragen.

 4. Volg je dromen, niet die van een ander
  Niet alleen jij, maar ook je omgeving zal ’n lange lijst aan dingen hebben die ze met het zo’n supersom zouden doen. Een buitenverblijf in Bali! Een cruiseschip in Cuba! Nooit meer gaan werken! Relax. Het is helemaal oké om te doen waar jij zin in hebt. Je hoeft niét te verhuizen of je hele levensstijl om te gooien.

 5. Nee is dik oké
  Veel mensen zullen je om geld vragen, maar doe het niet. Had één van je vrienden echt hulp nodig, dan wist je dat vast al. Een nee is dik oké, al is die blik in de ogen van je geliefde of familie bij ’t zien van een cadeautje onbetaalbaar. Maar let op, jaloezie is een hardnekkig beestje.

 6. Slaap er nog een nachtje over
  Nope. Het is niet omdat je plots euromiljonair bent, dat je meteen een protserige gouden sportwagen of een villa in Knokke moet kopen. Tenzij je daar zin in hebt, het is tenslotte jouw geld. Maar er een nachtje over slapen kan nooit kwaad.

 7. Investeren? Wie z’n best doet zal het leren! 
  Het is niét omdat je het grote lot wint, dat je plots alles weet van investeringen. Je geld op een bankrekening zetten, levert je vast ook wat gemoedsrust op. Wil je graag investeren? Laat je dan begeleiden door een specialist.

 8. Raadpleeg een financieel expert
  Een financieel expert is een expert. Jij bent dat niet. Hij of zij helpt je omgaan met de grote smak geld die plots op je bankrekening staat. Gemakkelijk, toch? 

 9. Geven maakt gelukkig 
  Dat geld niet gelukkig maakt valt -als kersverse winnaar- te betwisten. Maar dit staat wél vast: geld geven aan een goed doel zorgt voor een 100% goed gevoel. Er zijn heel wat fantastische goeie doelen, hier vind je alvast een voorproefje.

 10. Geniet met volle teugen
  De allergrootste gouden tip voor alle Jackpot-winnaars? Da’s om met volle teugen te genieten! Klaar?

Ook zin om de Jackpot te winnen? Waag je kans!

Speel EuroMillions online

of in jouw verkooppubnt