5 goede redenen om je te abonneren op EuroMillions!

1/10/2018

Maak het je gemakkelijk met een EuroMillions abonnement. Zo mis je geen enkele kans om schandalig rijk te worden!

 1. Vergeet nooit meer te spelen
  Een EuroMillions abonnement van de Nationale Loterij heeft enkel voordelen. Nooit meer vergeten om te spelen bijvoorbeeld. Je wil toch geen kans missen om schandalig rijk te worden?

 2. Vaker grotere Jackpots
  Er zijn grote Jackpots van € 17.000.000 tot wel € 190.000.000 te winnen als je de enige winnaar in rang 1 bent. En dankzij de introductie van een 12de ster, stijgt de Jackpot ook vaker. Als je bovendien weet dat de Jackpot kan oplopen tot € 190.000.000, dan is het absoluut de moeite om je te abonneren.

 3. Nog eenvoudiger
  Als je je abonneert, hou je meer controle over je budget en betaal je slechts één keer per maand via bankdomiciliëring. Voor minstens € 4 per week (met of zonder Joker+, al dan niet verdeeld over de twee trekkingen) neem je automatisch deel aan de EuroMillions en de My Bonus-trekkingen. Eenvoudig, toch?

 4. Meer winstkansen
  Alle Belgische spelers die deelnemen aan EuroMillions krijgen automatisch een My Bonus-code. Voor elke gespeelde combinatie van € 2,50 wordt automatisch een My Bonus-code toegekend. Met een abonnement neem je altijd deel met dezelfde My Bonus code(s). Meer weten over My Bonus.

 5. Nog meer voordelen
  We zorgen voor verschillende mooie verrassingen, bonussen en vele andere voordelen doorheen het jaar. En je mist geen enkele winstkans, want de trekkingen gebeuren automatisch. Bovendien contacteert de cel Winnaarsbegeleiding je vanaf winstbedragen van € 25.000 om je het goede nieuws te vertellen!
  Kortom, mis geen enkele EuroMillions- en My Bonus-trekking!

Abonneer je snel !