5 tips voor kersverse EuroMiljonairs

31/07/2018

Het is niet alles om de jackpot te winnen, daarnaast is het ook  belangrijk te weten hoe je deze kan beheren. Paul geeft je alvast 5 tips om je hierbij te helpen.

 1. Nee is dik oké

  Veel mensen zullen je om geld vragen, maar doe het niet. Had één van je vrienden echt hulp nodig, dan wist je dat vast al. Een nee is dik oké, al is die blik in de ogen van je geliefde of familie bij ’t zien van een cadeautje onbetaalbaar. Maar let op, jaloezie is een hardnekkig beestje.


 2. Investeren? Wie z’n best doet zal het leren! 

  Het is niét omdat je het grote lot wint, dat je plots alles weet van investeringen. Je geld op een bankrekening zetten, levert je vast ook wat gemoedsrust op. Wil je graag investeren? Laat je dan begeleiden door een specialist.


 3. Relax, géén stress! 

  We laten je heus niet aan je lot over. Na je vreugdedansje bel je ons op. We begeleiden je met goeie raad en we staan klaar voor al je vragen.


 4. Geven maakt gelukkig 

  Dat geld niet gelukkig maakt valt -als kersverse winnaar- te betwisten. Maar dit staat wél vast: geld geven aan een goed doel zorgt voor een 100% goed gevoel. Er zijn heel wat fantastische goeie doelen, hier vind je alvast een voorproefje. 


 5. Raadpleeg een financieel expert

  Een financieel expert is een expert. Jij bent dat niet. Hij of zij helpt je omgaan met de grote smak geld die plots op je bankrekening staat. Gemakkelijk, toch? 
  Ook zin om de Jackpot te winnen? Haast je dan naar e-lotto en waag je kans!

Ook zin om de Jackpot te winnen? Waag je kans!

Speel EuroMillions online

of in jouw verkooppubnt