Alles over My Bonus

My Bonus is een totaal onafhankelijke trekking in België die tijdens de EuroMillions-trekkingen georganiseerd wordt door de Nationale Loterij. Het objectief: garanderen van meer Belgische winnaars. Goed nieuws: jouw deelname aan My Bonus maakt 100 % deel uit van jouw deelname aan het EuroMillions spel in België.

Vergeet bij de volgende EuroMillions-trekking zeker je codes niet te verifiëren!

My Bonus-codes nakijken

Hoeveel kan je winnen?

  • Elke week winnen 600 spelers in België (200 op dinsdag en 400 op vrijdag) € 500 dankzij hun "My Bonus"-codes.
  • Meerdere keren per jaar winnen duizenden spelers € 10 dankzij dit spel.
  • Met de speciale trekkingen, bovenop de EuroMillions-Jackpot, zal een winnaar in België de som van één miljoen euro in de wacht slepen. Hoe kan dat? Makkelijk: Als er onder de 25 Europese winnaars geen Belgische winnaar is, verbindt de Nationale Loterij er zich toe een code voor België te loten. Die speciale trekkingen zullen worden aangekondigd via onze verschillende websites en in onze verkoop. 

Inderdaad, je droomt niet! Zelfs al heb je  geen enkel cijfer correct met EuroMillions, kan je toch winnen dankzij jouw "My Bonus"-code.

Hoe werkt dat concreet?

Heel eenvoudig: om deel te nemen aan My Bonus, volstaat het om mee te spelen met de EuroMillions trekking in België. Meer is er niet aan!

1. Speel EuroMillions

Voor elke EuroMillions-combinatie van € 2,50 die u speelt, ontvangt u automatisch 1 unieke "My Bonus"-code. Om er aan deel te nemen hoeft u verder niets te doen. Elke gespeelde combinatie levert dus een "My Bonus"-code op. U begrijpt het goed: hoe meer u speelt, hoe meer codes u hebt en hoe meer kans u maakt om met My Bonus te winnen.. 

Als u een meervoudig formulier speelt is het principe hetzelfde. Met een combinatie per deelneming, dus met een meervoudig formulier, het u evenveel codes als aantal gespeelde combinaties. Bijvoorbeeld: met een meervoudige deelneming “6+4” heeft de speler 36 spelcombinaties. Hij ontvangt dus 36 "My Bonus"-codes.

2. Kijk uw My Bonus-codes na

De "My Bonus"-code bestaat uit 4 letters en 5 cijfers. De code begint steeds met een B (in Belgie). Bijvoorbeeld: BBBD01524.

Als je meerdere EuroMillions-combinaties speelt, krijg je meerdere "My Bonus"-codes. Als je bv. vier EuroMillions-combinaties speelt, krijg je evenveel "My Bonus"-codes in de volgende vorm: BBBD01524 – BBBD01527.

Deze codes worden automatisch en willekeurig gegenereerd (door de computer van de Nationale Loterij) bij de validatie van het spel. U kunt ze niet zelf kiezen.

3. Gewonnen?

 

dinsdag 21 mei

zo’n
€ 44.000.000
te winnen
Winnaars My Bonus sinds 01/01/2019
50 × € 100.000
12000 × € 500
225000 × € 10
Totaal winnaars
237050

Resultaten vorige trekkingen