winnaars euromillions euro 100000

dinsdag 19 november

Gigantische Jackpot van zo’n
€ 123.000.000
te winnen

Resultaten vorige trekkingen

Winnaars My Bonus sinds 01/01/2019
50 × € 100.000
27600 × € 500
675000 × € 10
Totaal winnaars
702650

Ontdek wie de 50 winnaars van € 100.000 zijn

Dankzij de EuroMillions-campagne “Paul trakteert” konden 50 Belgen € 100.000 winnen met hun “My Bonus”-code tijdens de trekkingen op dinsdag 2 april en vrijdag 5 april.

Het zijn 50 extra winnaars geworden uit Brussel, Henegouwen, Luik, Antwerpen…  Enfin, over heel België. 

De verdeling binnen een provincie of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is willekeurig en duidt niet op een specifieke gemeente.

Reacties van de winnaars

Wil je alles over hen te weten komen? Ontdek hieronder hun verhaal. Hoe reageerden ze? Wie lichtten ze als eerste in? Wat gaan ze doen met hun winst? Dit is dus waar je van kan dromen als jij in de toekomst wint!
"Toen ik wist dat ik had gewonnen, begon ik meteen te lachen. Ik zou graag van dit bedrag willen profiteren om mijn dochters en mijn vriendin te plezieren. Misschien neem ik ze mee op een reis naar Mauritius! Ik speel regelmatig EuroMillions, ongeveer één keer per week, en deze keer was ik extra gemotiveerd omdat ik wist dat er € 100.000 te winnen viel. Ik ga de krantenwinkel Roja in Aywaille, waar ik speelde, nooit meer op dezelfde manier bekijken, denk ik.  Ik koos mijn cijfers willekeurig en dat wierp duidelijk z’n vruchten af.”
"Ik speel sinds 2005 twee keer per week EuroMillions. Mijn cijfers waren heel willekeurig gekozen en toen ik hoorde dat ik had gewonnen, was ik superblij. Ik lichtte eerst mijn vrouw in. Eerlijk gezegd ben ik niet van plan om mijn winst op te souperen. Ik wil liever mijn pensioen veilig stellen. Wat ik mezelf wél gunde net na mijn winst, was een rondje tennis. Natuurlijk wil ik mijn familie ook verwennen. Misschien gaan we eens op reis naar Frankrijk. Bedankt EuroMillions!”
"Ik denk dat ik het geld met mijn kinderen zal delen en mijn dochter een speciale traktatie zal geven. Met de rest van mijn winst wil ik goed leven en mijn toekomst veiligstellen. Ik speel regelmatig EuroMillions, ongeveer twee keer per week, telkens met willekeurige getallen. Het eerste wat ik ga doen nadat ik mijn winst op het kantoor van de Nationale Loterij heb opgehaald, is een koffietje drinken en goed nadenken.”
"Ik speel al vanaf het begin EuroMillions, ongeveer twee keer per week. En ik speel nog altijd met dezelfde cijfers als in het begin. Toen ik zag dat ik had gewonnen, controleerde ik het twee keer om het écht zeker te weten. Ik lichtte de vriend in waarmee ik samen speelde en we gaan de winst delen. Met mijn deel wil ik wat verbouwprojecten afwerken en misschien een reisje naar Mauritius boeken.”
"Ik speel al vijf jaar lang één keer per week EuroMillions. Ik speelde in de krantenwinkel les Saules in Ohain. Toen ik ontdekte dat ik gewonnen had, bleef ik, bizar genoeg, heel kalm. Ik heb gewoon mijn vrouw opgebeld. Als ik mijn gewonnen bedrag ontvang, ga ik heel praktisch tewerk gaan. ik ga de bank-app op mijn smartphone openen en het geld goed bewaren. Misschien gunnen we onszelf een roadtrip naar de Verenigde Staten.”
"Ik speel twee keer per week EuroMillions en ik laat de keuze van mijn nummers aan het toeval over. Ik was ongelooflijk blij toen ik hoorde dat ik één van de winnaars was. Mijn vrouw is de eerste die ik inlichtte. Met het gewonnen bedrag wil ik eerst een auto kopen, omdat die van ons het niet meer lang zal trekken.  Daarna ga ik vooral kalm blijven en eens goed nadenken. Ik zou wel mijn vrouw een pleziertje willen doen. Als we op vakantie gaan, zal het wellicht naar Spanje zijn. We zien onze winst als een leuke extra.”
“Twee keer per week EuroMillions spelen, heeft z’n vruchten afgeworpen. Ik heb gewonnen! Om mijn nummers te kiezen, gebruik ik een Quick Pick en die bracht me duidelijk geluk. Ik was echt geschrokken toen ik ontdekte dat ik had gewonnen. De eerste persoon die ik inlichtte, was een vriend. Dezelfde vriend die ik € 10.000  van mijn winst zal geven. De rest hou ik bij. En zodra ik het gewonnen geld heb ontvangen, ga ik vieren door iets te gaan drinken.”
"Ik viel bijna achterover toen ik ontdekte dat ik had gewonnen! Het is de eerste keer dat ik zo veel win. Ik speel al vier jaar lang twee keer per week EuroMillions; soms hebben de cijfers een speciale betekenis, soms kies ik mijn geluksgetallen en soms speel ik gewoon willekeurig. Wat ik ga doen met m’n geld? Een mooie reis boeken, maar niet in m’n eentje. Ik wil ook andere mensen om me heen blij maken."
"Ik speel sinds het prille begin EuroMillions, bij élke trekking. Ik gebruikte een Quick Pick om mijn nummers te kiezen. Toen ik hoorde dat ik had gewonnen, was ik super gelukkig. Ik heb onmiddellijk een goede vriend opgebeld om het hem te vertellen. Om eerlijk te zijn, heb ik geen flauw idee wat ik met het geld ga doen.  Eén ding is zeker: ik wil een deel van het geld anoniem aan een goed doel schenken."
"Ik speel regelmatig EuroMillions. Toen ik wist dat ik had gewonnen, besefte ik ineens wat voor mogelijkheden ik allemaal had. Om mijn overwinning te vieren, ga ik met mijn ouders op restaurant en wil ik mijn mama in de watten leggen. Zij was ook de eerste die ik belde toen ik ontdekte dat ik had gewonnen. De rest van het geld ga ik niet door ramen en deuren gooien, maar misschien gun ik mezelf wel een reis naar Amerika. Ik wil vooral investeren en sparen."
"Ik speel elke vrijdag EuroMillions, op de Grote Markt in Turnhout. Het is een vast ritueel. En ik speel altijd met dezelfde nummers. Toen ik hoorde dat ik gewonnen had, besefte ik wat voor een leuke bonus het was. Ik belde mijn zoon om hem in te lichten. Eens ik de winst op zak had, trakteerde ik mezelf op een lekkere maaltijd op restaurant. Vóór ik het geld begin uit te geven, wil ik er eerst goed over nadenken. Waarschijnlijk ga ik wat verbouwwerken in huis doen. En ik zou graag een elektrische fiets kopen en mijn zoon en mijn beste vrienden eens in de watten leggen.”
"Toen ik hoorde dat ik had gewonnen, kon mijn geluk niet op! Ik belde onmiddellijk naar mijn familie. Ik mis nu al bijna 15 jaar geen enkele EuroMillions-trekking. Voor één keer speelde ik op een andere plaats dan normaal en dat bracht me precies geluk. Met dit geld wil ik mijn tuin onder handen nemen en mijn familie verwennen. Misschien neem ik ze mee naar Thailand? Als ik één gouden raad mag geven aan andere spelers: blijf erin geloven dat jij ook kan winnen!”
"Ik geloofde mijn ogen niet toen ik zag dat ik had gewonnen! Ik heb m’n vriendin en mijn beste vriend opgebeld om hen het nieuws te vertellen. Na het innen van mijn winst ging ik een biertje drinken. Ik speel nu al 5 jaar EuroMillions, soms twee keer per week, soms een paar weken niet, soms online met willekeurige nummers. Ik wist dat er die week een speciale prijzenpot was en dat trok me over de streep om mee te doen. Met mijn € 100.000 wil ik een huis en een auto kopen. En ik zou mijn beste vrienden ook wel een pleziertje willen doen. "
"Ik speel elke week EuroMillions sinds het spel bestaat. Toen ik won, bleef ik verrassend kalm. Ik heb mijn vrouw opgebeld om haar in te lichten. Ik ben niet van plan om het geld uit te geven, maar ik ga het goed bewaren en mijn moeder een pleziertje doen.”
"Wat was ik blij toen ik hoorde dat ik had gewonnen! Eindelijk! Ik speel samen met collega's. Ik belde hen en mijn vrouw dan ook als eerste op.  Ik wil het geld vooral sparen, maar ook vrouw- en dochterlief trakteren op een reis naar Amerika.”
"Ik speel willekeurige nummers, al drie jaar lang, ongeveer drie keer per maand. Ik wist dat er een bonus te winnen viel en daarom deed ik mee. Toen ik ontdekte dat ik had gewonnen, geloofde ik het eerst niet. Ik heb het eerst aan mijn ouders verteld. Ik wil nu even nadenken over wat ik met het geld ga doen. Sowieso wil ik een deel gebruiken om mijn toekomst veilig te stellen, maar ik wil ook mijn familie verwennen. Als ik het geld gebruik voor een verre reis, ga ik naar Australië.”