50 winnaars van 100.000 euro blijken even gul als onze Paul

Iedereen vraagt mij altijd of ik veranderd ben nadat ik EuroMillions heb gewonnen. Bah, eigenlijk niet. Ik ben nog altijd even vrijgevig als daarvoor. Zo geef ik al graag eens een tournée générale. En dus heb ik heb ik dinsdag 27 november en vrijdag 30 november bovenop de Jackpot van EuroMillions, 50 extra mensen getrakteerd op 100.000 euro.

winnaars euromillions 

Ik hoor u al zeggen: ‘Maar Paul, is dat niet wat overdreven?!’ Ma nee! En zeg nu zelf: zo op ’t einde van ’t jaar iets extra’s, da’s toch mooi meegenomen?!?

Het zijn 50 extra winnaars geworden uit Brussel, Henegouwen, Luik, Antwerpen…  Enfin, over heel België. Ik heb efkes gebabbeld met die mannen en blijkt dat die allemaal even vrijgevig zijn als ik! Bijna iedereen gaat zijn winst delen. Met de kinderen, familie of vrienden. Awel, dat doet mij nu deugd sé, dat de Belg nog altijd zo genereus is. 

Dus zijt er maar zeker van dat ik ook in 2019 af en toe eens ga trakteren.

Allé, tot gauw he.

De weergave van de winnaars is gebeurd op basis van het aantal winnaars van elke provincie en van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De verdeling over een provincie of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is willekeurig en duidt geen welbepaalde gemeente aan.