Ontdek wie de 25 winnaars van € 100.000 zijn

Dankzij de EuroMillions-campagne “Paul trakteert” konden 25 Belgen € 100.000 winnen met hun “My Bonus”-code tijdens de trekkingen op vrijdag 29 november.

Het zijn 25 extra winnaars geworden uit Brussel, Henegouwen, Luik, Antwerpen…  Enfin, over heel België. 

Reacties van de winnaars

Wil je alles over hen te weten komen? Ontdek hieronder hun verhaal. Hoe reageerden ze? Wie lichtten ze als eerste in? Wat gaan ze doen met hun winst? Dit is dus waar je van kan dromen als jij in de toekomst wint!

Een nieuwe woning!

Onze gelukkige winnaar is tussen 25 en 34 jaar. Het geluk lachte deze occasionele speler toe. Hij waagt ongeveer één keer per maand zijn kans met de spellen van de Nationale Loterij en speelt het liefst online. Hij heeft trouwens al eens 500 euro gewonnen. Toen hij zag dat het mogelijk was om een bonus van 100.000 euro te winnen met EuroMillions, heeft hij niet geaarzeld. En hij had gelijk! Bij de bekendmaking van de resultaten verklaarde deze gelukkige: “Er gaat een nieuwe wereld open voor mij.” Hij is van plan om een nieuw huis te kopen. Deze muziekliefhebber en mountainbikefanaat zou ook graag een deel van zijn winst willen spenderen aan zijn hoby’s.

Sparen voor de toekomst

Onze winnares is een Vlaamse vrouw, tussen de 55 en 64 jaar oud. Ze speelde bij dagbladhandel Els. Deze trouwe speelster zet al ongeveer 3 jaar 15 euro per week in. En dat levert eindelijk iets op: ze won 100.000 euro! "Ongelooflijk”, dacht ze toen ze in de dagbladhandel het heuglijke nieuws vernam. Haar winst wil ze - heel voorzichtig - vooral sparen. Aan haar hobby moest ze namelijk niet al te veel geld besteden: deze huisvrouw schildert vooral graag aquarellen.

Een trouwe speler beloond

Onze winnaar is een Franstalige man, tussen de 35 en 44 jaar oud. Een trouwe speler: hij speelt wekelijks en zet per maand tussen de 50 en 200 euro in. In totaal won hij al 1033 euro. Deze keer was hij in het tankstation toen hij won. Hij had helemaal niet door dat er naast de EuroMillions-jackpot nog 100.000 euro te winnen viel. De verrassing was dus extra groot toen hij het nieuws ontdekte. Het geld wil hij sparen voor later, maar ook een beetje investeren in zijn hobby’s: reizen, muziek en lezen!

Groepspot valt twee keer in de prijzen

Onze gelukkige winnaar is .. een groep! Het gaat om een groepje Franstalige spelers die sinds 2005 meespelen met een groepspot (waar ze elk 30 euro in leggen). Ze hadden eerder al eens € 100.030 euro gewonnen. De trouwe spelers hadden een duidelijke missie; ze wisten dat er naast de EuroMillions-jackpot ook € 100.000 euro te winnen viel. Ze speelden in dagbladhandel Laurence Prom en dat bracht hun duidelijk geluk!

Resultaten vorige trekkingen

Winnaars My Bonus sinds 01/01/2020
19000 × € 500
135000 × € 10
Totaal winnaars
154000