't is leuk om te dromen!

15/07/2019

Paul ging de wereld rond op zoek naar de meest luxueuze hotels! En hij vond een aantal parels die de moeite waard zijn om eens te checken. Neem dus je notitieboekje erbij en boek je vakantie naar een van deze hemelse plaatsen. Nadat je de EuroMillions Jackpot wint natuurlijk. Wie weet ontmoet je Paul daar wel!

Zin in een Scandinavisch tripje naar het grootste ijshotel ter wereld? Dat hotel is gemaakt van sneeuw en ijssculpturen én is permanent open. Elk jaar wordt het opnieuw ingericht door kunstenaars van over de hele wereld. Net als het fortuin van Paul, lijkt het ICEHOTEL eindeloos! Da’s een goeie reden om er je nieuwe favoriete bestemming van te maken, toch?

Waarom zou je je tijd verspillen met afvragen hoe de meest luxueuze hotels ter wereld eruitzien? Paul wil geen minuut verliezen! Daarom kiest hij voor deze suite met uitzicht op de Mont Blanc. Niet omdat deze suite de duurste ter wereld is (slechts € 68.290), maar omdat er al veel staatshoofden en beroemdheden verbleven. En als zij het beste verdienen, verdient Paul dat ook!
Paul z’n grote droom is om een privé-eiland te kopen, maar hij wil ze eerst allemaal bezoeken. Hij begint bij Kokomo! Met de parelwitte stranden en ongerepte schoonheid is het bijna net zo zalig als het fortuin van Paul. Maar na het winnen van de EuroMillions Jackpot heeft hij dat wel verdiend!
Dit prachtige paleis werd al in de 18de eeuw gebouwd! En nu is het een luxehotel waarvan Paul uiteraard de hoogste en meest prestigieuze kamer uitkoos. De vloer is bedekt met zwarte en witte marmer en de muren zijn versierd met edelstenen. Voel je dus binnenkort zoals een prins! Of als Paul.
Een kamer middenin de Indische Oceaan, omringd door koraalriffen. Speciaal, he?! Zodra het donker is, kan je zelfs naar de rooftop om van een heerlijke cocktail te slurpen. En wanneer je gaat slapen, spot je misschien wel superveel vissen! Klaar voor de plezantste slapeloze nacht van je leven?