Joker+, een dagelijkse trekking!

29/09/2019

Kan je niet wachten op de EuroMillions en Lotto-trekkingen? Dan zijn de dagelijkse trekkingen van Joker + iets voor jou.

"Een van onze spelletjes werkt met een dagelijkse trekking. Welk?": We stelden de vraag op de website van de Nationale Loterij* en bijna 40% gaf Joker+ niet als juiste antwoord. Het spel houdt nochtans élke dag een trekking, zelfs op zon- en feestdagen. Een gegronde reden om kennis te maken met deze heilige Joker …

Een combinatie die veel kan opbrengen
J
oker+, dat is een combinatie van zes cijfers (tussen 0 en 9) en een sterrenbeeld. De terminal van de Nationale Loterij kiest willekeurig een reeks van 6 cijfers. De keuzen van het sterrenbeeld kan je aan het toeval overlaten of je kan gewoon jouw favoriete sterrenbeeld (of dat je lief) kiezen. 

Joker+, dat is een combinatie van zes cijfers (tussen 0 en 9) en een sterrenbeeld. De terminal van de Nationale Loterij kiest willekeurig een reeks van 6 cijfers. De keuzen van het sterrenbeeld kan je aan het toeval overlaten of je kan gewoon jouw favoriete sterrenbeeld (of dat je lief) kiezen.

Het echte pluspunt van Joker+, is dat je snel wint. Je wint als één of meerdere van jouw cijfers uit de trekking komen, in de juiste volgorde, maar ook als jouw sterrenbeeld wordt gekozen. Met 6 cijfers en een sterrenbeeld win je een minimale jackpot van € 200.000. En die jackpot kan oplopen tot € 2.500.000!

Joker +: nog minstens twee andere voordelen
Maar dat is niet alles ... Wist je dat Joker+ gecombineerd kan worden met andere jackpots zoals Euromillions en dat het met 1 kans op 3,88 per inzet van € 1,5 het spel is met de grootste winstkans? Dus, waar wacht je nog op om je dromen te verwezenlijken? Beproef je geluk in je favoriete verkooppunt of online door hier te klikken. Hopelijk staan de sterren aan jouw kant!

Verantwoord spelen
Spelen moet een gezond plezier blijven. Daarom heeft de Nationale Loterij een “Verantwoord Spel”-label ontwikkeld. Het zorgt ervoor dat iedereen in de veiligste omstandigheden kan spelen, zelfs online. Klik hier voor meer informatie over ons “Verantwoord Spel”-label.

* Enquête gehouden in april en mei 2019 op een panel van 1081 mensen.