Joker +, het trekkingsspel met de hoogste winstkans!

30/09/2019

Met 1 kans op 3,88 per inzet van € 1,50 staat Joker + bovenaan de lijst van trekkingsspelen van de Nationale Loterij met de grootste winstkans.

Welk van deze trekkingsspelletjes heeft de grootste winstkans? We stelden deze vraag op onze website*, maar slechts 11% onder jullie antwoordde Joker+. Nochtans is Joker+ met 1 kans op 3,88 per inzet van € 1,50 hét spel dat de gouden medaille wint voor grootste winstkans. Ja, nog voor EuroMillions en Lotto, die jullie bovenaan het lijstje zetten. Een gegronde reden om onze heilige Joker te leren kennen …

Joker+, dat is een combinatie van zes cijfers (tussen 0 en 9) en een sterrenbeeld. De terminal van de Nationale Loterij kiest willekeurig een reeks van 6 cijfers. De keuze van het sterrenbeeld kan je aan het toeval overlaten of je kan gewoon jouw favoriete sterrenbeeld (of dat van je lief) kiezen.

Het echte pluspunt van Joker+ is dat je snel wint. Je wint als één of meerdere van jouw cijfers uit de trekking komen, in de juiste volgorde, maar ook als jouw sterrenbeeld wordt gekozen. Met 6 cijfers en een sterrenbeeld win je een minimale jackpot van € 200.000. En die jackpot kan oplopen tot € 2.500.000!

Joker +: nog minstens twee andere voordelen
Maar dat is niet alles ... Wist je dat Joker+ gecombineerd kan worden met andere jackpots zoals Euromillions en werkt met een dagelijkse trekking? Voor oneindig plezier! Dus, waar wacht je nog op om je dromen te verwezenlijken? Beproef je geluk in je favoriete verkooppunt of online door hier te klikken. Hopelijk staan de sterren aan jouw kant!

* Enquête gehouden in april 2019 bij een panel van 1055 mensen.