Horoscoop augustus 2018: voor elk sterrenbeeld een kindvriendelijke activiteit !

1/08/2018

Yay: grote vakantie! Om je kinderen of tieners te entertainen tijdens die twee maanden verlof, vertrouw je gewoon op de sterren. Zij geven aan welke activiteit jou en je mini-me op het lijf geschreven is. Dankzij Joker+ wordt de zomervakantie een hit!

Horoscoop augustus : Ram

Mercurius bezorgt je kleurrijke momenten. Dit is zeker niet het moment om achter je computer gekluisterd te zitten. Je hebt frisse licht nodig. Zet dus die out of office op en beleef wat fun. Neem je kinderen mee naar Esperanzah. Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 augustus ontdek je een resem aan artiesten, van Jain over Ghetto Kumbé tot Grand Corps Malade. Breng ook een bezoekje aan het kinderdorp (van 3 tot 12 jaar). Op de agenda: een opblaasbaar parcours, een leeshoek en artistieke workshops. Tieners in huis? Trek dan naar Ronquières in Braine-le-Comte van 4 tot 5 augustus.

Horoscoop augustus : Stier

Ach, volwassen zijn. Tussen de rekeningen, de hobby’s van de kinderen en de stapels papierwerk door, ontdek je in augustus opnieuw het kind in jezelf. Dat kind dat luidkeels schaterlachte bij het zien van een pauw of het loeien van een koe. Neem je kinderen mee naar... de boerderij. Deze en deze website lijsten de verschillende boerderijen in België op. Sommige boerderijen bieden speciale ouder-kinddagen aan. Terwijl de kleintjes voor de dieren zorgen, oogsten de tieners en de ouders groenten en fruit en duiken ze daarna in de keuken.

Horoscoop augustus : Tweelingen

Augustus doet je goed: je barst van de energie en je neemt de tijd om zorg te dragen voor je lichaam. Gezonde salades, een dagelijks ochtendloopje,… Je bent in shape en dat voel je! Neem je kinderen mee op een fietstocht. Leuk weetje: België barst van de mooie fietsroutes. Trek bijvoorbeeld naar de Hoge Venen en geniet met het hele gezin van een picknick op het gras.

Horoscoop augustus : Kreeft

Jij bent van nature ongedwongen en je wilt jezelf uitdagen en ongewone dingen uitproberen. Dat komt goed uit: je bankrekening is meer gespijsd dan ooit en je kan je wel een extraatje veroorloven. Neem je kinderen meet naar... Kidzik in Louvain-la-Neuve. Van 25 tot en met 27 augustus kunnen je speelvogels er de leukste concerten, spektakels en toneelstukken ontdekken. Les Déménageurs, Le Rêve d’Ariane, Peter en de Wolf,… Zie je hun ogen al blinken?

Horoscoop augustus : Leeuw

De sterren hadden je een bewogen jaar voorspeld. Ze hadden je ook aangeraden om je koers te blijven volgen en genoeg me-time in te lassen. Hou je aan de regels en ga op verjongingskuur in de natuur. Neem de kinderen mee en ontmoet de reuzenpanda’s in Paira Daiza. Deze dierentuin werd uitgeroepen tot beste van Europa in 2018. Het park is een echt observatorium van fauna en flora en kan jong en oud plezieren. Pssst: je eet hier zelfs goed én biologisch.

Horoscoop augustus : Maagd

Neem je kinderen tijdens het extra lange weekend van 15 augustus mee naar zee. Tot en met 30 september organiseert de Belgische kust de 6de editie van Beaufort, een gigantische openluchttentoonstelling. Kies voor de rustige route: neem de kusttram en hou halt in alle 9 partnerstations. Van Knokke tot Adinkerke ontdek je prachtige schilder- en beeldhouwwerken. Of neem de sportieve route: ontdek de 19 kunstwerken met de fiets. Op je route kan je enkele gastronomische pauzes nemen. 

Horoscoop augustus : Weegschaal

Augustus is bijzonder goed voor de wisselwerking in je gezin. Je wilt debatteren en het gesprek aangaan met je kinderen. Ga met hen picknicken op één van deze magische plekjes: het Dromenbos in Ottignies (Waals-Brabant), het Zoniënwoud (Vlaams-Brabant) of in het Mariemontpark (Henegouwen).

Horoscoop augustus : Schorpioen

Als rasechte schorpioen heb je lak aan routine en ben je dol op wat opwinding. Een microbe die ook je kinderen, nichtjes en petekinderen te pakken hebben. Neem ze mee naar... de beste pretparken van België: Walibi in Waals-Brabant of Bellewaerde in West-Vlaanderen. Of combineer Mini-Europa met een bezoek aan Océade in Brussel. Sowieso een succes!

Horoscoop augustus : Boogschutter

Saturnus focust nu al een tijdje niet meer op jou. Dat betekent dat je minder prioriteit geeft aan je werk. Je hebt nu alle tijd om je te concentreren op je gezin en samen leuke herinneringen op te bouwen. Neem de kinderen mee naar... het doolhof van Barvaux. Dit gigantische, geanimeerde labyrint stelt de lachspieren van je mini-me danig op proef. Het thema dit jaar is Tarzan. Verblijf in een tentje middenin het doolhof nét als een echte ontdekkingsreiziger.
 

Horoscoop augustus : Steenbok

De grote vakantie is voor jou het ideale moment om schoon schip te maken in de kleerkast van je gezin. Je overtuigt je achterban om de handen vuil te maken en een grote schoonmaakactie te doen. Neem de kinderen mee naar... de rommelmarkt. Om je tieners te motiveren, laat je ze een eigen standje bouwen en beloof je ze een deel van de inkomsten. Works like a charm!

Horoscoop augustus : Waterman

2018 is op professioneel vlak al bijzonder opwindend geweest. Tijdens de zomermaanden heb je nood aan een pauze. Geen budget voor een verre reis met het gezin? Zoek dan het avontuur op bij jou in de buurt. Ga met de kinderen naar... de Air Games. Dat is een gigantisch, opblaasbaar parcours dat de hele zomer door Wallonië trekt. Op 26 augustus strijkt (of bouncet) het neer in de abdij van Floreffe in Namen.

Horoscoop augutsus : Vissen

Door de chaos van de afgelopen maanden heb je nu nood aan quality time. Je wil opnieuw een hecht team vormen met het gezin. Neem ze daarom mee naar... Goolfy: een minigolfterrein van honderden vierkante meters groot in het donker. Magisch! 

 

Zin om te ontdekken wat te sterren voor jou in petto hebben in 2018? En welke maanden de topmaanden zijn voor jouw sterrenbeeld? Bekijk hier je horoscoop van 2018 dankzij Joker+.

Vertrouw op de sterren en speel mee met Joker+, een dagelijkse trekking met een Jackpot van minimum € 200.000. Ontdek wat er voor jou in de sterren staat geschreven!

Test nu je geluk met Joker+ online
of speel in je verkooppunt.