Horoscoop : Boogschutter

Karakter van de Boogschutter

Boogschutters herken je aan hun ontwapenende oprechtheid. Dat kan vervelend zijn, maar heeft nooit de intentie om te kwetsen. De Boogschutter is van nature erg enthousiast en optimistisch. Het is een sterrenbeeld van actie dat, eens het een doel voor ogen heeft, dat doel ook wil bereiken. Ongeduldig als hij is, kan de Boogschutter snel geïrriteerd raken als zijn verlangens niet meteen worden ingelost. 

De Boogschutter en liefde

In de liefde is de Boogschutter gepassioneerd. Hij wil een oprechte partner die zijn emoties kan uiten en die de Boogschutter en zichzelf de nodige onafhankelijkheid gunt. Het hoeft niet altijd zo traditioneel te zijn voor de Boogschutter. Hij leert ook graag bij van zijn partner. Zijn ideaal? Een relatie waar hij kan reizen en andere mensen kan ontmoeten. 

De Boogschutter en geluk

Zijn planeet is Jupiter, de grootste planeet van het dierenriem. Het symboliseert weelde en brengt de Boogschutter doorgaans geluk. Zijn geluksdag is donderdag en violet, paars, rood en roze zijn zijn lucky colours. Topaas en saffier brengen de Boogschutter geluk. 

De Boogschutter en gezondheid

Sport is het geheim van een Boogschutter die blaakt van energie en vitaliteit. Hij moet wel opletten om zich niet te verliezen in het competitieve. Als hij ziek wordt, is het zijn optimisme dat hem opnieuw kracht geeft. Toch heeft een Boogschutter ook een somber kantje: als een project mislukt, kan hij in een serieus dipje geraken. 

Het citaat van de Boogschutter

"Iets kan ons behagen, alleen maar omdat men het ons afraadt" - Plato