Horoscoop december : Een kerstcadeautje voor elk sterrenbeeld

Vrieskou en hete kastanjes: de countdown naar Kerstmis is begonnen! Joker+ helpt je bij je cadeautjeszoektocht en onthult het ideale cadeau om aan vrienden en familie te geven volgens hun sterrenbeeld.

Horoscoop december: Ram 

De maat is vol voor de Ram. Hij kan niet wachten tot de wintervakantie begint en hij begint zich danig te ergeren aan sommige collega’s. Eén ding is zeker: in 2019 gaat hij vaker wat gas terugnemen om zich te focussen op wat écht belangrijk is: lekker luieren, lezen en een cocktail drinken met vrienden. Zijn ideale geschenk? Even ontsnappen en een dosis vitamine D. Met een citytrip in Zuid-Europa zal dat geen probleem zijn! Vanaf maart is het bijvoorbeeld in Lissabon, Rome en Athene aangenaam warm.

Horoscoop december: Stier

Het wordt een bewogen eindejaar voor de stier, wat niet per se past bij zijn vredige karakter. Het is heel simpel: niets verloopt zoals gepland. Door enkele tegenvallers lopen afspraken in het honderd. Zijn ideale geschenk? Een jaarabonnement op Netflix, om zijn favoriete shows te binge-watchen. Tenzij er een stroompanne is, komt de Stier niet meer uit z’n zetel.

Horoscoop december: Tweelingen

Tijdens het eindejaar kondigt zich een mooie kans aan op werkvlak voor de Tweeling. Op liefdesvlak zal een project ook concrete vormen aannemen (een aanzoek? Een geweldige reis? De ontmoeting waarop hij wachtte?). Zijn ideale geschenk? Een pakketje met kraslotjes van de Nationale Loterij. Het is dé geluksmaand voor de Tweeling!

Horoscoop december: Kreeft

Er moet al heel wat gebeuren om een Kreeft te ergeren. Dit sterrenbeeld heeft enorm veel innerlijke rust; iets dat hij in alle omstandigheden weet te bewaren. Hij vindt zijn geluk in kleine dingen, ver weg van alle conflict. In december genieten kreeften van een deugddoend kopje thee bij de haard. Hun ideale geschenk? Een geluiddichte koptelefoon en een luisterboek om te cocoonen in alle sereniteit.

Horoscoop december: Leeuw

Moet jij een cadeautje kopen voor een Leeuw? Good luck! Dit sterrenbeeld staat bekend om z’n materialisme en hecht bijzonder veel aandacht aan de waarde van een geschenk. Met andere woorden: je spaarrekening zal een beetje geplunderd worden. Zijn ideale geschenk? Alles, zolang dat het mooi is! Denk voor vrouwen aan juwelen of kleding. Voor mannen: een horloge of een sjaal in een chique materiaal.

Horoscoop december: Maagd

In december moet de Maagd, meer dan wie dan ook, decompenseren voor het nieuwe jaar begint. Een massage als cadeau dan? Neen, om een Maagd écht te laten ontspannen, moet hij de handen uit de mouwen steken. Zijn ideale geschenk? Een workshop zoals Atelier DoNuts in Luik. Je kan er je eigen donuts naar wens decoreren.

Horoscoop december: Weegschaal

In november wordt duidelijk dat de Weegschaal een moderne held is. Hij neemt de dossiers en taken van sommige collega's over, speelt met de kinderen en doet dienst als psycholoog voor beste vrienden. Nu is het tijd voor z’n eigen welzijn. Het ideale geschenk? Een avond in de spa of een doos met pittige theesoorten. Nog beter: maak een zelfgemaakte theedoos. Wat karton en raffia en je bent vertrokken!

Horoscoop december: Schorpioen

Als er één seizoen is waar Schorpioenen een echte hekel aan hebben, is het de winter wel. Voor hen is het te stil; zij willen liever meer avontuur en opwinding. Hun ideale geschenk? Adrenaline! Een parachutesprong, een ritje met de gocart, een concert… Keuze genoeg!
PS: heb je ons overzicht met spektakels gezien? 

Horoscoop december: Boogschutter

December brengt niets dan geluk voor de Boogschutter. De kerstperiode zorgt voor zo veel vreugde omdat de Boogschutter het meest genereuze sterrenbeeld is. Eén probleempje: de boogschutter geeft liever dan dat hij ontvangt. Zijn ideale geschenk? Een solidair geschenk, waardoor de boogschutter iets ontvangt, maar tegelijkertijd ook geeft. Geef hem bijvoorbeeld een boom via deze site, om de klimaatverandering tegen te gaan. 

Horoscoop december: Steenbok

Net als de Leeuw is de Steenbok van het materialistische soort. Vooral tijdens het eindejaar. Deze carrièremaker zet zich met hart en ziel in voor zijn professionele projecten en daarom wil hij zich nu beloond voelen. Zijn ideale geschenk? Een prachtig object, of het nu een kunstboek is om op de salontafel te etaleren, een lederen aktentas om op kantoor mee te pronken of een vaas met marmereffect voor een chique boeket.

Horoscoop december: Waterman

Slecht nieuws heeft de moraal van de Waterman de afgelopen weken wat gekelderd. Meer dan ooit moet hij opnieuw plezier in zijn dagelijks leven vinden. Zijn ideale geschenk? Een bordspel, een sessie lasershooting of een bezoekje aan een Escape Room. Dé places to be: de Escape Rooms overal in Vlaanderen.

Horoscoop december: Vissen

Hoofdpijn, keelontsteking, verstuiking… De gezondheid van de Vissen wordt slechter als de temperaturen dalen. Om hun energieniveau een boost te geven, heeft de kerstman een plan bedacht dat focust op waar Vissen het meeste van houdt: genieten met alle zintuigen. Hun ideale geschenk? Een geurkaars, een doos met etherische oliën, een assortiment kookkruiden… Ah, de krachten van kurkuma!