Horoscoop: hoe ziet 2019 er voor jou uit?

31/12/2018

Zin om te ontdekken wat te sterren voor jou in petto hebben in 2019? Blader door jouw horoscoop van het nieuwe jaar dankzij Joker + en ontdek welke maanden de topmaanden zijn voor jouw sterrenbeeld.

Horoscoop 2019 : Ram

Geen tijd om stil te zitten, Ram! In 2019 moet je focussen op je kwaliteiten om verschillende uitdagingen op het werk aan te gaan. Wil je koste wat kost die droomjob bemachtigen, alles laten vallen om een bakkerij op te richten of terug gaan studeren? Dan is 2019 hét jaar om dat te doen. Waarom? Omdat jouw vastberadenheid - een typisch trekje van de Ram - in 2019 nog meer uitgesproken zal zijn. Vlieg er meteen in vanaf het begin van het jaar. In oktober kan je genieten van een pauze. Op liefdesvlak ziet alles er ook rooskleurig uit in 2019. Je hebt het verdiend! 

Horoscoop 2019 : Stier

Liefde, passie en romantiek wachten op je. Jupiter neemt je onder z’n hoede en belooft je kostbare ontmoetingen en intense relaties. Stieren die al lang single zijn, beginnen na te denken op lange termijn. Koppels maken de overgang naar een nieuwe fase (een ring aan je vinger misschien?). Trek erop uit, maar plezier en geniet vooral van mei en juni. Venus maakt je tijdens die maanden onweerstaanbaar.  

Horoscoop 2019 : Tweelingen

Een periode van introspectie kondigt zich aan: vanaf de lente zullen sommige begraven of onderdrukte gebeurtenissen uit je verleden opnieuw opduiken. Neem de tijd om jezelf te begrijpen. Verdiep jezelf bijvoorbeeld in boeken over persoonlijke ontwikkeling. Door te werken aan jezelf zal je evolueren en volwassen worden. Kies in 2019 eerder voor rationele beslissingen in plaats van ondoordachte dwaasheden. In september kan je vol trots een betere versie van jezelf tonen aan je entourage. En dat zal beloond worden! 

Horoscoop 2019 : Kreeft

In 2019 moeten Kreeften hun relaties opnieuw definiëren. Zowel op het werk als in de liefde. Denk na over de betekenis van je relaties met collega's, vrienden en familie. Bestudeer ze grondig en elimineer waar nodig. Ja, dat is eng en dat haalt je uit jouw comfortzone, maar het is de moeite waard. Vanaf de zomer heb je deze horde overwonnen en kan je vol zekerheden aan de vakantie beginnen. 

Horoscoop 2019 : Leeuw

In 2019 krijg je de troeven in handen om een oude vlam opnieuw aan te wakkeren of om een intense relatie aan te gaan. Wees wel voorzichtig en brand jezelf niet op. Leer om je emoties te beheersen, excessen te vermijden en jezelf niet te misleiden. Als je deze drie tips volgt, zal dat vonken geven van januari tot december, met een piek in de lente. Perfect voor het sterrenbeeld van het vuur, nietwaar?

Horoscoop 2019 : Maagd

De wereld rondreizen? Er even tussenuit knijpen? Een gezin stichten? Wat je droom ook is, 2019 is hét jaar om hem te realiseren. Maar om dit te doen, moet je eerst je beweegredenen identificeren, de obstakels op je pad bestuderen en je weg naar het geluk zorgvuldig uitstippelen. Geen stress, je hebt tot eind november om je droom te bereiken. Wees wel voorzichtig en negeer de behoeften van de mensen om je heen niet.

Horoscoop 2019 : Weegschaal

Januari heeft veel enthousiasme en charisma voor jou in petto. De eerste maand van het jaar geeft je vleugels en je voelt een ontembaar verlangen om je leven te verbeteren. Let wel op om niet té ijverig te zijn. Temper je verlangens, vermijd om te optimistisch te zijn en let op je uitgaven. Anders kan die weerslag in de laatste maanden van het jaar (vooral november) hard aankomen.

Horoscoop 2019 : Schorpioen

Op professioneel vlak heb je jezelf overtroffen in 2018. Nu is het tijd om in jezelf te geloven en jezelf te belonen. In de vorm van een loonsverhoging, een promotie of een beloning voor je verdiensten. Durf het gewoon! Het derde kwartaal van 2019 lijkt hiervoor de beste periode te zijn. Let wel op dat je niet te verwaand wordt en je eigen grenzen niet overschrijdt. Anders loop je het risico om teleurgesteld te worden of nog erger, om je familie en je collega’s teleur te stellen. 

Horoscoop 2019 : Boogschutter

Vorig jaar heb je jezelf uitgeput. In het voorjaar van 2019 krijg je een nieuwe energieboost, boek je vooruitgang en zal je concrete doelen bereiken. Over het algemeen heb je in het nieuw jaar de wind in je de zeilen en zal je bergen verzetten. Niets of niemand kan je tegenhouden. Behalve je bankrekening misschien. Hou ze vooral in de zomer goed in de gaten. 

Horoscoop 2019 : Steenbok

De laatste jaren waren niet gemakkelijk, hé? Haal even diep adem want 2019 brengt nog meer van hetzelfde. Je kan wel rekenen op de steun van Jupiter, die zal je verbeelding aanwakkeren en zal je helpen om komaf te maken met je verleden. December wordt gelukkig de maand van jouw rénaissance. Je bent gelukkiger dan ooit en dat gevoel zal nog lang blijven duren, tot in 2020. Lach, want de toekomst lacht je toe!

Horoscoop 2019 : Waterman

2019 is bijzonder toekomstgericht voor jou, Waterman. Het wordt een overgangsjaar met andere woorden. Of je nu een professionele of een romantische keuze maakt in 2019, weet dan dat die goede of slechte gevolgen kan hebben voor je toekomst. Het is aan jou, liefste Waterman, om een volwassen keuze te maken. Hoe? Door conclusies uit het verleden te trekken en door te leren van je fouten. Gelukkig kan je altijd rekenen op de steun van je entourage.

Horoscoop 2019 : Vissen

Maak je je zorgen over de toekomst? In 2019 zal je meer tijd hebben dan in 2018 om aan je toekomst te werken. Je moet er gewoon op vertrouwen dat alles goedkomt. Geniet met volle teugen en stop met het ondermijnen van je eigen gezondheid. Op liefdesvlak zal Venus jouw jaar opvrolijken: open je ogen, want de liefde bevindt zich vlak voor je. Grijp je kans! 


Vertrouw op de sterren en speel mee met Joker+, een dagelijkse trekking met een Jackpot van minimum € 200.000. Ontdek wat er voor jou in de sterren staat geschreven!

Test nu je geluk met Joker+ online
of speel in je verkooppunt.