Horoscoop juli 2018: de challenges van de zomer voor elk sterrenbeeld!

1/07/2018

Het is weer terrasjesweer, en al vakantie en ontspanning wat de klok slaat. Maar de sterren hebben voor ieder van jullie een challenge klaar. Ontdek dankzij Joker+ welke uitdaging jou te wachten staat. 

Horoscoop juli : Ram

Efficiëntie is alles voor jou, en je kan moeilijk stil blijven zitten. In die mate zelfs dat je soms vergeet de riem er eens af te gooien. ’T Is nochtans bewezen: af en toe een tandje terugschakelen kan wonderen doen. Jouw uitdaging voor deze zomer: elke dag een leuk moment vereeuwigen. Door er een foto van te nemen of er iets over neer te pennen. Zo kan je met volle teugen genieten van de kleine dingen des levens.

Horoscoop juli : Stier

Er is verandering op til voor jou. Maar let op: je zal er zelf ook wat voor moeten doen. Jouw challenge deze zomer: noteer wat er je belet je projecten - groot of klein - te realiseren. En probeer ze allemaal uit de weg te ruimen, elke dag één…

Horoscoop juli : Tweelingen

Je snakt naar vakantie. Door al je verplichtingen vergeet je jezelf wat rust te gunnen. Daarom deze uitdaging voor jou deze zomer: lijst 5 droombestemmingen (binnen je budget) op waar je graag een lang weekend zou willen doorbrengen, loot er één uit en boek meteen! Je zal het je niet beklagen, beloofd!

Horoscoop juli : Kreeft

De negatieve vibes rondom je ebben langzaam maar zeker weg en je beslist op zoek te gaan naar iets wat zin geeft aan je leven. Soms vind je jezelf onvoorbereid voor wat er je allemaal nog te wachten staat in het leven en daar wil je verandering in brengen. Jouw challenge deze zomer: ontdek je passie(s). Een eenvoudige oefening: vraag jezelf af wat je altijd opvrolijkt als het even minder gaat: tekenen, lezen, een BBQ met vrienden? Daar heb je je hobby!

Horoscoop juli : Leeuw

De euforie van juni is er ook nog in juli. Dit keer zorgt die voor een  onweerstaanbare drang om klaar en duidelijk te zeggen wat er op je lever ligt, ook en vooral in je professioneel milieu. De uitdaging die jou deze zomer wacht is dan ook leren maat houden.  Je emoties swingen namelijk vaak de pan uit, en dat kan zich tegen jou keren. Zeg dus gerust wat je denkt, maar wik en weeg je woorden, daar kom je verder mee…

Horoscoop juli : Maagd

Twijfel je soms aan jezelf? Weet dan dat wat lef je alleen maar ten goede komt in juli. Wees niet bang om out of the box te denken of risico’s te nemen voor iets wat je nauw aan het hart ligt. Jouw challenge deze zomer: verbreek de boeien die je beletten vooruitgang te boeken, eender of het nu om mensen gaat, om angsten of om slechte gewoontes. De eerste stap? Zoek een bondgenoot die je evolutie op de voet volgt en die je aanmoedigt en gelukwenst. 

Horoscoop juli : Weegschaal

Je handelt graag op eigen houtje en doet dat soms iets te veel. Dit zal niet alleen invloed hebben op je vriendenkring maar ook op professioneel vlak. Je houdt geen rekening met je hiërarchie en kritiek op wat je doet en zal dan ook soms alleen tegenover allen komen te staan. Daarom deze zomerchallenge voor jou: aanvaard kritiek, zeker als hij opbouwend is. We denken dat je er veel baat bij zal hebben. Het bewijs: er is aangetoond dat als je je oprecht verontschuldigt dit een positieve invloed heeft op je bloeddruk.

Horoscoop juli : Schorpioen

Wat voordien zo onbereikbaar leek, is nu plots binnen handbereik. Je was op zoek naar je droomhuis en ineens staat het recht voor je neus. Of die promotie waar je al maanden op wacht, komt nu wel plots héél dichtbij. In ieder geval: er is geen vuiltje aan de lucht, Schorpioen. Jouw challenge deze zomer: laat je achterdocht varen en grijp je geluk met beide handen – er liggen niet noodzakelijk overal valstrikken verborgen…

Horoscoop juli : Boogschutter

In juli plaatsen de sterren je in een lastig parket. Het is absoluut niet de maand om belangrijke beslissingen te nemen, zowel privé als op het werk. Jouw challenge deze zomer: neem je tijd. Jouw impulsiviteit kan je parten spelen en je zal spijt hebben van beslissingen die je overhaast neemt. Een gouden raad: maak een lijstje met voor- en nadelen.
 

Horoscoop juli : Steenbok

Juli wordt een sentimentele maand voor jou, Steenbok. Je bent gepassioneerd en smijt je helemaal, maar je affectieve relaties lopen niet van een leien dakje. Jouw challenge deze zomer: doe eens aan yoga. Want als je emoties het halen van de rede, levert dat niet altijd goeie resultaten op. Om kalm te blijven als het stormt vanbinnen, inhaleer je drie seconden door je neus, hou je je adem drie seconden in en adem je vervolgens drie seconden langzaam uit. Herhaal zo vaak als nodig.

Horoscoop juli : Waterman

Het is algemeen geweten: wie onder jouw gesternte geboren is verafschuwt sleur. Goed nieuws: juli wordt een bijzonder actieve maand. Je voel je enorm geïnspireerd en je bucket list wordt langer en langer. Jouw challenge deze zomer: maak je dromen waar. Altijd al eens je tent willen opzetten op de festvalweide van Dour? Gewoon doen! Droom je al zo lang van een reis naar Thaïland? Boek! Verwezenlijk je (mini-)dromen en stoom jezelf klaar voor de herfst.

Horoscoop juli : Vissen

Je bent één en al zen en niets kan je uit balans brengen. Je doet alles met de glimlach en je relaties met vrienden en familie zijn helemaal top. Jouw challenge deze zomer: ‘besmet’ de mensen rondom jou met je peace and love-mentaliteit. Hoe? Ga eens brunchen met je vriend(in) die in de put zit of neem je norse papa mee naar de cinema. 

 

Zin om te ontdekken wat te sterren voor jou in petto hebben in 2018? En welke maanden de topmaanden zijn voor jouw sterrenbeeld? Bekijk hier je horoscoop van 2018 dankzij Joker+.

Vertrouw op de sterren en speel mee met Joker+, een dagelijkse trekking met een Jackpot van minimum € 200.000. Ontdek wat er voor jou in de sterren staat geschreven!

Test nu je geluk met Joker+ online
of speel in je verkooppunt.