Horoscoop: hoe ziet jouw zomer van 2019 eruit

21/07/2019

Joker + onthult wat er voor jou in de sterren staat geschreven deze zomer

Zomerhoroscoop 2019 : Ram

Een beetje zon is voldoende om je batterijen op te laden! Je bent een doorduwer. In een vingerknip is de reis geboekt en je koffer gemaakt. Deel gerust wat zonnebrillen uit want je straalt. Sommigen zijn jaloers (of geïrriteerd) door je uitbundigheid, anderen zijn dan weer positief. Wie weet ontluikt er wel een vakantieliefde tot je terugkeert naar huis? 

Zomerhoroscoop 2019 : Stier

De zomer is jouw favoriete seizoen! Loop blootsvoets in de ochtenddauw, pluk besjes onderweg ... Je kan niet wachten om gerechtjes uit de testen met de seizoenstoppers uit jouw groentemand:  aubergine, boontjes, venkel, komkommer. .. Bestel je groenten via De Wassende Maan of installeer de Eat Local-app en bestel rechtstreeks bij de producent  

Zomerhoroscoop 2019 : Tweelingen

Als koppel timmer je verder aan je relatie dankzij een spannend project. Een reis naar de andere kant van de wereld? Een huwelijksaanzoek bij zonsondergang? Single? Je wordt overvallen door nostalgie. Maar dat belet je niet om door te gaan. Ons advies? Lees, ga naar het museum, de film, een concert en maak je agenda vrij voor dingen die jou voeden. Inspiratie nodig? Ontdek Keith Haring in Bozar, Dream Box in het Mima, of ga naar een openluchtcinema

Zomerhoroscoop 2019 : Kreeft

Jouw ideale vakantie? Een huisje huren (zoals elk jaar)  in het zuiden van Frankrijk. Zon, zwembad, krekels, een koffer vol boeken en jouw favoriete mensen om je heen. Meer heb je niet nodig! En wat als je Frankrijk nu eens zou inruilen voor het Zuiden van Italië? Ricard wordt Limoncello en meloen met ham wordt tomaat-mozzarella. 

Zomerhoroscoop 2019 : Leeuw

Als je deze zomer naar een festival gaat, wordt het sowieso Tomorrowland! Tenzij je het festivalseizoen al hebt afgetrapt op Coachella? Eén ding is zeker, de zomer wordt geweldig! Een diner op het water hier, je slag slaan tijdens de solden ... Zorg dat je huid niet dezelfde kleur krijgt als je bankrekening. Bescherm ze! 

Zomerhoroscoop 2019 : Maagd

Yes! Twee maanden rust in de tuin. In deze periode werk je liever. Je profiteert ervan om vooruitgang te boeken zonder voortdurend gestoord te worden. Als het geen vakantie is, ben je met zo veel dingen in de weer dat je je doelen soms uit het oog verliest. Dit is het perfecte moment om een nieuw voornemen te maken voor de herfst: neen leren zeggen. Hier is een vakantietaak: 10 tips om neen te leren zeggen.

Zomerhoroscoop 2019 : Weegschaal

De start van de Tour de France op 6 juli in Brussel, de parade én de nationale drache (anders is het minder grappig) op 21 juli, Esperanzah-festival begin augustus, etc. Je schema zit afgeladen vol en dat van je crew - die nooit ver weg is - ook. Toch zal je ook de behoefte voelen om even alleen te zijn. Het Japanse Ikigai-werkboek helpt je daarbij.

Zomerhoroscoop 2019 : Schorpioen

Jij brengt de zomer door op een terrasje, met een cocktail en vrienden om je heen. Als er discussie is, accepteer je ieders mening en deel je die van jou zonder ze op te dringen. Je bent populair, geniet ervan! Je hebt baat bij al die mensen die je ontmoet, zowel op vriendschappelijk als op professioneel vlak. De cocktail van je zomer? De Moscow Mule, gemaakt van wodka, gemberbier en citroen. Santé! 

Zomerhoroscoop 2019 : Boogschutter

De sterren omringen je met geluk deze zomer. Koppels zijn perfect in balans, singles weten eindelijk wat ze willen. Het leven lacht je toe! Het is tijd om Yes Man nog eens te bekijken: "Als er een kans op je pad komt, zeg dan ja!” Grijp de kansen die je krijgt deze zomer. Om dit te vieren, steek je de barbecue aan, zet je het bier koud en organiseer je een gek feestje! 

Zomerhoroscoop 2019 : Steenbok

Het is niet omdat het zomer is dat jij stopt met leiding nemen... Nu kan je de balans opmaken van het afgelopen jaar. Pas je koers aan indien nodig als je onderweg je doel uit het oog verloor. Maar geniet ook samen met je vrienden van de mooie dagen op een terrasje of ga op date met je wederhelft om het vuur brandend te houden. Vergeet niet dat dit ook deel uitmaakt van jouw goede voornemens voor 2019!

Zomerhoroscoop 2019 : Waterman

 Doe waar jij zin in hebt: siësta! Deze zomer staat in het teken van me-time. Vakantiefoto's delen op social media? Neen bedankt. Jouw zomerlectuur? Normale Mensen van Sally Rooney. Een verhaal over de invloed die geliefden op elkaars leven hebben.

Zomerhoroscoop 2019 : Vissen

Jouw inner child wordt wakker! Je wilt lekker gek doen en je voelt je in je nopjes deze zomer. Je propt je rugzak vol en trekt naar de luchthaven voor een last-minute reis. En wat nog? Een nieuwe haarkleur, een tattoo? Heb je zin in een verkleedpartij? Ga dan naar het festival Wecandance, van 9 tot 11 augustus, of Kamping Kitsch Club op 24 augustus. Totaal verschillend qua stijl, maar allebei op het strand. 


Vertrouw op de sterren en speel mee met Joker+, een dagelijkse trekking met een Jackpot van minimum € 200.000. Ontdek wat er voor jou in de sterren staat geschreven!

Test nu je geluk met Joker+ online
of speel in je verkooppunt.