Horoscoop : Leeuw

Karakter van de Leeuw

De Leeuw is bijzonder fascinerend. Door zijn sterallures, maar ook door zijn natuurlijk leiderschap. Hij is niet bang om op te vallen en probeert zichzelf altijd te overtreffen. Zijn drive? Uitdagingen en zijn drang naar herkenning. Vergis je niet, de Leeuw is ook vrijgevig en soigneert graag vrienden en familie. Hij kan niet goed overweg met kritiek en is bijzonder trots

De Leeuw en liefde

Gepassioneerd, genereus en teder,… Als de Leeuw zich geliefd voelt, geeft hij ook bijzonder veel liefde terug. Om een Leeuw te verleiden, moet je zijn ego strelen en openhartig zijn. De Leeuw is allergisch aan hypocrisie. 

De Leeuw en geluk

Om geluk en harmonie aan te trekken, moet een Leeuw goud dragen en zich omringen door rode, gele, oranje en alle andere flamboyante kleuren. Stenen als robijn en diamant brengen hem geluk. Zondag is vaak de geluksdag voor de Leeuw. 

De Leeuw en gezondheid

De Leeuw geeft niet graag toe wanneer hij het moeilijk heeft. Hij maakt er een erezaak van om altijd op z’n best te verschijnen. De Leeuw moet leren om tijd te nemen voor zichzelf en z’n batterijen op te laden. 

Het citaat van de Leeuw

"Een handvol geluk is beter dan een zak vol wijsheid"  - Duits spreekwoord