Horoscoop : Maagd


Karakter van de Maagd

De Maagd is van nature rustig, realistisch en analytisch. Ze heeft nood aan standvastigheid. De Maagd is perfectionistisch en straalt vertrouwen uit, zowel privé als op het werk. Ze is vaak nogal gereserveerd, maar kan ook amusant uit de hoek komen wanneer ze zich om haar gemak voelt. 

De Maagd en liefde

In een relatie is een Maagd bijzonder geëngageerd. Het ontbreekt haar soms aan fantasie omdat ze zo georganiseerd en consciëntieus is. Door te kiezen voor een avontuurlijker sterrenbeeld (Steenbok, Schorpioen, Kreeft of Stier) komt ook haar wild kantje meer naar boven. De partner van de Maagd zal haar vooral vertrouwen en stabiliteit moeten geven. 

De Maagd en geluk

Om geluk aan te trekken, kan de Maagd rekenen op haar georganiseerd en nauwkeurig karakter. Als ze speelt, speelt ze voor haar materiële veiligheid, maar ook voor die van haar vrienden en familie. De Maagd is een altruïstisch persoon. 

De Maagd en gezondheid

De Maagd is optimistisch van aard, maar verliest energie als ze zich niet nuttig kan maken. Haar darmen liggen dan overhoop en ze is gevoelig aan levercrisissen. De Maagd is ook bijzonder intelligent en stelt zich vragen over haar lichamelijke en geestelijke gezondheid. Ze bedenkt ook zelf oplossingen om die te verbeteren. 

Het citaat van de Maagd

"Mijn motto is om plezier te hebben in alles wat je doet. Om oprecht en vastberaden te zijn en genot te halen uit je werk." - Philippe Etchebest