Horoscoop: hoe ziet lente 2019 er voor jou uit?

21/03/2019

De kersenbomen beginnen te bloeien en de zon piept ’s ochtends al door de gordijnen. Joker+ haalt je uit je winterslaap met enkele meesterlijke plannetjes — dichtbij huis of iets verder weg — om ten volle van de lente te genieten!

Lentehoroscoop 2019 : Ram

Klaar voor het seizoen van de liefde? Net zoals de bloemen op jouw terras, heeft ook jouw relatie wat zorg, liefde en aandacht nodig. En we weten dat je daar niet echt mee bezig was de afgelopen maanden. Investeer opnieuw tijd in je relatie en ga op zoek naar gemeenschappelijke hobby’s. Geniet bijvoorbeeld samen van het Vegan Street Festival in Brussel, als je tuk bent op eten én op dieren. Of trek naar het Vintage Village Festival in Willebroek (tussen Mechelen en Antwerpen) voor de perfecte combo van muziek en een retro marktje. 

Lentehoroscoop 2019 : Stier

Onnodig om je eraan te herinneren dat het seizoen van de feestdagen en de verlengde weekends is begonnen. Je bent een planner, jouw vakanties zijn al lang geboekt ... En de laarsjes van de kinderen staan al klaar. Hallo natuur! Een wandeling in het Hallerbos om je te vergapen aan een oneindig tapijt van hyacinten. Of liever een bezoek aan de Plantentuin van Meise? Volg zeker ook illustratrice Eva Mouton op Instagram. Haar Sanseveria-postkaartjes toveren een lach op jouw gezicht. En als je haar muurtekeningen vol bloemen en planten ziet, denk je meteen: wil ik ook!  

Lentehoroscoop 2019 : Tweelingen

Je hebt het gevoel dat je hersencellen aan het afsterven zijn. Je zit vast in een routine en daar word je niet blij van. Grijp in, voor het te laat is. Installeer de Sharp-App. Dat is de Tinder van het netwerken… Vul je professionele profiel in, swipe naar andere profielen en bouw een droomnetwerk op. Toekomstige werkgevers, partners, collega’s,... Je weet nooit wat een stevig netwerk te bieden heeft. Voor een koffiebreak trek je naar een nieuw adresje in onze hoofdstad: Crème

Lentehoroscoop 2019 : Kreeft

Aaah de grote lenteschoonmaak, jouw favoriete moment van het jaar. Dit jaar kan de Japanse opruimgoeroe Marie Kondo niet ontbreken. Kies jouw hulpmiddel uit om overtollige spullen in je leven kwijt te raken: het boek The Life Changing Magic of Tidying Up of de Netflix-serie, Tidying Up with Marie Kondo. Bezorgt deze jeans je geen plezier meer? Geef ze dan een tweede leven met de app Vinted of reserveer een plekje op een rommelmarkt in de buurt. Met het ingezamelde geld kan je tickets kopen voor het aankomende festivalseizoen. Routine is goed, maar met deze tips wordt ze nog beter! 

Lentehoroscoop 2019 : Leeuw

Je geraakt eindelijk weer wat makkelijker uit je bed 's ochtends. Bedankt zon! Bedankt lente! Kijk je graag naar het tv-programma Blind Getrouwd? Dan moet je zeker ook de app Once downloaden. Deze datingapp selecteert een geschikte kandidaat voor jou op basis van jouw kenmerken. En je krijgt maar één voorstel per dag: het neusje van de zalm. Als eerste date stellen we voor dat je iets groots of vorstelijk doet. Een bezoekje aan de Koninklijke Serres van Laeken bijvoorbeeld? Die zijn dit jaar open voor het publiek van 19 april tot 10 mei.

Lentehoroscoop 2019 : Maagd

Je hebt alles onder controle op het werk. Nu is het tijd om aan jezelf te denken. En aan jouw volgende reis! Onze tip: www.mystery-travel.be. Je komt je bestemming en je reisplannen pas te weten op het moment van vertrek. Kan de controlefreak in jou dat wel aan? Gedraag je als een superheld en laat niets of niemand je tegenhouden. Kijk maar naar de Avengers. Het vierde deel van de film komt binnenkort in de bioscoopzalen. De Marvel-helden hebben één missie: de orde in het universum opnieuw herstellen. Simpel!

Lentehoroscoop 2019 : Weegschaal

Dit voorjaar doet de Weegschaal zijn sterrenbeeld eer aan en probeert hij zijn autoritjes in balans te houden. Organiseer een carpool (jouw social skills komen hierbij goed van pas) of spring op de fiets. Vooraleer je met je stalen ros de drukke weg opgaat, contacteer je best Pro Velo. Deze non-profitorganisatie is gespecialiseerd in het uittekenen van de veiligste weg van bij jou thuis naar het werk. Indien nodig willen ze de route zelfs met jou doornemen. Van achter je computerscherm kan je ook wonderen verrichten: laat Google even links liggen en gebruik de zoekmachine Ecosia (die 80% van zijn winst aan een herbebossingsprogramma besteedt) en schrijf je uit op nieuwsbrieven die je niet leest. Wist je dat het verzenden van een e-mail met een bijlage van 1 MB net zoveel kost als 25 minuten een 60-watt gloeilamp laten branden?

Lentehoroscoop 2019 : Schorpioen

De dagen worden langer, de lucht kleurt vijftig tinten roze en je bent in opperbeste stemming. Is dat het geluid van de vakantie daar ver op de achtergrond? Installeer je in het park met je vrienden en met een leuke Spotify playlist. Lentekriebels of Flower Power passen perfect bij deze gelegenheid. Op vrijdag 26 april lanceert Marina (ze gaat vanaf nu door het leven zonder haar ‘and the Diamonds’) haar vierde album Love + Fear. Ongeduldige fans kunnen nu al een voorsmaakje krijgen met Handmade Heaven. Is je muzikale honger nog niet gestild? Dan koop je gewoon een ticket voor Werchter Boutique en laat je je omverblazen door Fleetwood Mac, The Pretenders en Snow Patrol. 

Lentehoroscoop 2019 : Boogschutter

Avontuur zit in het DNA van een Boogschutter. Niet verwonderlijk dat Boogschutters al ingeschreven zijn voor de 20 km van Brussel. Het startschot van de loopwedstrijd wordt op 19 mei gegeven in het Jubelpark. 3, 2, 1... Ren door de straten van onze hoofdstad en bewonder deze prachtige, groene hoek van het Ter Kamerenbos. Wedden dat je je al een winnaar voelt? Na de inspanning, komt de ontspanning: de wedstrijd zit erop, en je ruilt je loopschoenen in voor een paar mooie pantoffels. Die komen goed van pas tijdens een ontspannende namiddag met vrienden of je lief in het kasteel van Boetfort. Jij met je vurig temperament kan wel genieten van een beetje ontspanning hé? 

Lentehoroscoop 2019 : Steenbok

Je wil je artistieke ei ergens kwijt kunnen en je wil bovenal gelijkgestemden ontmoeten waarmee je over jouw passies kan praten. 180 kunstgalerieën, 2000 artiesten en duizenden amateurs (waaronder jij!) nemen daarom op 25 april deel aan de grootste, jaarlijkse Belgische kunstbeurs voor hedendaagse kunst, “Art Brussels”. Debatteer samen met je vrienden over alle kunstwerken en verruim je horizonten (kwaliteit wint het altijd van kwantiteit, voor jou).

Lentehoroscoop 2019 : Waterman

Je hebt twee steeds terugkerende existentiële zoektochten naar onafhankelijkheid en autonomie. Koppel het aangename aan het nuttige en haal je trekrugzak van onder het stof. Bestemming: le signal de Botrange, het hoogste punt van België! Vanuit Brussel loop je er 1 dag en 5 uur op. Wacht niet tot één of andere NGO een inzameling organiseert om actie te ondernemen: laat je meest fervente supporters, je collega's, je sponsoren. Breng het ingezamelde geld naar het Rode Kruis, een goed doel dat ook wordt ondersteund door de Nationale Loterij.

Lentehoroscoop 2019 : Vissen

Zoals het een echte Vis betaamt, heb je een zwak voor de zee. Perfect, de lente is het uitgelezen seizoen voor een dagje Knokke. Ga met de trein, zo kom je er lekker snel. Adem de zilte lucht diep in, tuur naar de horizon en trek dan naar het Ijssalon Glacier De La Poste Zoute voor een grote coupe met extra slagroom. Die verbrand je achteraf tijdens een fikse wandeling door het Zwin, een prachtig natuurgebied aan de Belgische kust. 


Vertrouw op de sterren en speel mee met Joker+, een dagelijkse trekking met een Jackpot van minimum € 200.000. Ontdek wat er voor jou in de sterren staat geschreven!

Test nu je geluk met Joker+ online
of speel in je verkooppunt.