Horoscoop november 2018: Voor elk teken een bankrekening

1/11/2018

Op het einde van het jaar hebben we aan de sterren gevraagd wat jouw financieel profiel is. Joker+ helpt je om je uitgaven in bedwang te houden of net het omgekeerde: om eens wat losser om te springen met je geld.

Horoscoop november : Ram

Je voelt de behoefte om jezelf te reorganiseren, liefste Ram. Je hebt nieuwe projecten op het oog en zoekt boven alles naar efficiëntie. Als je droomt van efficiëntie op korte termijn, maak dan op vrijdag 23 november gebruik van Black Friday om op voorhand je kerstinkopen te doen. In december zal je bankrekening veel minder meegaand zijn en zal je je tijd moeten spenderen aan jouw project. Door het nu te doen, profiteer je van aantrekkelijke prijzen en vermijd je de menigte ... Slim, zoals jij!

Horoscoop november : Stier

De afgelopen maanden heb je  de professionele opportuniteiten op je pad goed benut. Aaah, wat een plezier om vanaf nu de vruchten van je werk te plukken! Je voelt je financieel veilig en durft nu al eens een dagje verlof mee te pikken. Perfect om tijd door te brengen met je vrienden. Ideeën nodig? Op 15 november is het de Dag van Recycling. Organiseer een tawashi-workshop (ecologische sponzen), maak een composthoop, leer een scrub maken op basis van koffiedik ... Het RECUPère-salon vindt plaats in Namen van 23 tot 25 november. Het is niet omdat je bankrekening goed gevuld is, dat je altijd iets nieuws moet kopen!

Horoscoop november : Tweelingen

Jij, die gekt bent op nieuwigheden, zal beloond worden. Daag het geluk uit door  positief te reageren op uitnodigingen (Dat etentje met de buren? Natuurlijk!) en de maand november zal doorspekt zijn met nieuwe ontmoetingen. Charmant, maar ook een beetje... destabiliserend. Over destabiliseren gesproken, is het geen schande dat de Werelddag zonder Aankopen op dezelfde dag valt als Cyber Monday (nog zo’n shop-hoogdag)? Profiteer van goede online voordelen of sta stil bij de impact van jouw consumptie… Keuzes maken!

Horoscoop november : Kreeft

Je voelt het tot diep in je binnenste; je moet die creativiteit de vrije loop laten.  Klein minpuntje: een hobby kan duur zijn. Om de kerk in het midden te houden, kan je proberen jouw vleesconsumptie wat terug te schroeven en zo je winkelbudget te verminderen. Motiveer jezelf door een culinaire workshop te volgen tijdens Veggieworld Brussels op 17 en 18 november. Trouwens, koken is ook een manier om je creativiteit te uiten!

Horoscoop november : Leeuw

De liefde kan je bankrekening plunderen... Een restaurantje hier, een citytripje daar,… En wat is daar niet goed aan? Het feit dat het niet kan blijven duren. Op dit moment leef je van de liefde, maar dat zal al snel niet meer volstaan. Om het volgende maand financieel wat rustiger aan te doen, neem je als man deel aan Movember en laat je een snor groeien voor het goede doel. Dames met het sterrenbeeld Leeuw maken dan weer een afspraak bij de kapper om hun lange lokken te doneren aan mensen met borstkanker.

Horoscoop november : Maagd

Jij leidt het huishouden. Met evenwichtige maaltijden, gestreken kleren, een gezonde bankrekening,… Je staat er financieel goed voor, dus waarom zou je niet eens een weekendje in de natuur plannen? Knokke, Durbuy,… Het hoeft niet ver te zijn. De sterren zijn je bijzonder gunstig gezind op dit moment. We zouden je bijna aanraden om je aan enkele kraslotjes te wagen. Ga, geniet, neem een risico en waag je kans!

Horoscoop november : Weegschaal

Het begin van de maand belooft wat onrustig te worden: je hebt nood aan wat  tijd voor jezelf en je hebt last van uitstelgedrag. Dat gedemotiveerde gevoel is ook nefast voor je bankrekening en je sociale leven. Schud jezelf wakker: reserveer samen met je familie een stand op een rommelmarkt in de tweede helft van de maand. Zo onderhoud je niet alleen je netwerk, maar verzamel je ook wat geld om cadeautjes voor hen te kopen. Effectiever kan niet!

Horoscoop november : Schorpioen

Het najaar bezorgt je een onweerstaanbare drang om te shoppen. Die nieuwe herfst- en wintercollecties trekken je aan als een magneet. Als je echt een signature stijl voor jezelf wil ontwikkelen, moet je naar de Marché de créatrices die georganiseerd wordt door de Mompreneurs op 11 november in Namen. Je ontdekt er pareltjes van kleine merken en ondernemers. Wat we ook zeggen, we zijn ervan overtuigd dat je toch je eigen ding zal doen. Zoveel vastberadenheid kunnen we alleen maar bewonderen.

Horoscoop november : Boogschutter

Hopelijk heb je genoten van je uitspattingen begin deze maand? Vanaf nu zal je  namelijk wat voorzichter moeten zijn. Je had iets te veel noten op je zang en je bankrekening is nu geplunderd. Om je uitgaven te beperken, moet je leren om je energie te kanaliseren en om te... overwinteren. We weten dat zo’n woorden je bang maken, maar het zal jou en je portemonnee alleen maar goed doen.

Horoscoop november : Steenbok

Je concentreert je op jouw persoonlijke projecten en je ben helemaal klaar om je grootste ambities waar te maken. Ga er gewoon voor! Het is bewezen dat een Steenbok het sterrenbeeld is dat de grootste kans maakt om rijk te worden. 22% van de leidinggevenden zou dit sterrenbeeld hebben. Je zou deze nieuwe wind in je leven kunnen vieren met een tatoeage. We denken dat een quote als "Samen sta je sterk" goed bij je past.

Horoscoop november : Waterman

Je wordt helemaal uitgeperst op het werk.  Leer ‘nee’ zeggen en durf hulp te vragen. Het zal je deugd doen en je financiën kunnen dat zeker aan. Om te ontspannen, kunnen we je alleen maar aanraden om je onder te dompelen in de magische wereld van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald die op 14 november in de bioscoop verschijnt. Ga met die ene vriend(in) waarmee het meer kan worden. Na het zien van deze film heb je de moed om open kaart te spelen.

Horoscoop november : Vissen

Je bent al aan het aftellen naar Kerstmis en wilt dolgraag al kerstinkopen beginnen doen. Goed nieuws: Plaisirs d’hiver in Brussel gaan al van start op 30 november. Ons advies: bepaal vooraf een budget vooraleer je je tussen al die kraampjes begeeft. Dan weet je: genoeg is genoeg! Heb je niet voor iedereen een cadeautje kunnen scoren? Ga dan zelf aan de slag. Er schuilt een echte DIY-queen in jou!

Zin om te ontdekken wat te sterren voor jou in petto hebben in 2018? En welke maanden de topmaanden zijn voor jouw sterrenbeeld? Bekijk hier je horoscoop van 2018 dankzij Joker+.

Vertrouw op de sterren en speel mee met Joker+, een dagelijkse trekking met een Jackpot van minimum € 200.000. Ontdek wat er voor jou in de sterren staat geschreven!

Test nu je geluk met Joker+ online
of speel in je verkooppunt.