Horoscoop oktober 2018: Voor elk teken een remedie tegen die herfstdip

27/09/2018

Het is officieel : de dagen worden korter en je krijgt zin om je met een fleecedekentje in de zetel te nestelen. Ontdek dankzij Joker+ wat er voor jou in de sterren voor de maand oktober geschreven staat. 

Horoscoop oktober : Ram

Jouw professionele en sociale leven zijn prioriteit nummer één. En dat gaat ten kosten van je vrienden en familieleden, liefste Ram. Probeer toch wat evenwicht op jouw pad te krijgen. Een bloeiende carrière en een goed gevuld adresboekje houden je geen gezelschap tijdens de koude winterdagen. Heb je nog een reden nodig om je familie eens te bezoeken ? 7 oktober is Dag van de Grootvader. Bestel die taart maar al bij de bakker !

Horoscoop oktober : Stier

Je hebt nood aan wat orde en structuur in je leven. Maak schoon schip en bewaar enkel dingen die jou geluk brengen. Brengt iets je geen geluk in het leven ? Verkoop het dan op een rommelmarkt. Reserveer een plekje en kies een datum uit op www.wattedoen.be. Neem jouw hele leven en vooral je tijdsbesteding ook eens onder de loep. Maak zeker tijd vrij voor sport en stel een voedingsplan op. In de herfst zal jij je op je best voelen.

Horoscoop oktober : Tweelingen

Jean Dujardin - ook een tweeling - moest het ook doen voor zijn film The Artist : een toontje lager zingen, een versnelling trager schakelen,… Je bruist van de creativiteit, maar dat maakt je bijzonder onrustig. Leer jouw energie te kanaliseren door elke dag 15 minuten te mediteren. Ga zitten, sluit je ogen, adem rustig in en uit en maak je hoofd leeg. Deze meditatie-app helpt je daarbij : Namatata. Dat voelt goed hé ? 

Horoscoop oktober : Kreeft

Je bent nog aan het nagenieten van de zomer. Dankzij die after summer glow gaan er deuren voor je open. Jouw charme werkt aanstekelijk en mensen komen naar jou toe voor advies. Een herfstdip ? Welke dip ? Geniet van deze periode om je te verdiepen in hygge. Kort samengevat : nodig een paar goede vrienden uit, -mensen bij wie je écht jezelf kan zijn - trek een fles wijn open, neem een boek kaarten, steek wat kaarsen aan en geniet van het ongedwongen samenzijn.

Horoscoop oktober : Leeuw

Het zijn hoogdagen voor jouw liefdesleven. Iedereen heeft een duidelijke rol in de relatie en jullie begrijpen elkaar. Hmm, misschien is oktober dan wel een goede maand voor een uitstapje ? Trek met z’n tweetjes naar een romantische bestemming - liefst zonnig - en begin het najaar met een voorraad aan vitamine D. Geen wederhelft ? Niet erg, een citytrip met vrienden heeft hetzelfde effect. De eerste zondag van oktober is het Oktoberfest in Munchen bijvoorbeeld. En als de amberkleurige schijn van het bier geen wonderen doet, kan je ook altijd lichttherapie proberen. Met een lamp die de stralen van de zon nabootst. Gebruik ze enkele minuutjes per dag en je voelt je het hele jaar in vakantiestemming.

Horoscoop oktober : Maagd

In oktober ben je de beste versie van jezelf en je verrast iedereen op het werk. Je bent creatief, inventief en je hebt out of the box-ideeën. Je moet ze alleen nog durven delen met anderen. En nu we toch bezig zijn over durf en uit je comfortzone komen… We hebben een challenge voor jou : daag de sterren uit en aai een zwarte kat, open een paraplu in huis, loop onder een lader door en nodig 13 vrienden uit aan tafel. Check, check, check ? Perfect : jij bent klaar voor de komst van november en voor een angstaanjagend Halloweenfeest.

Horoscoop oktober : Weegschaal

Jij bent een werkpaard en in oktober oogst je wat je gezaaid hebt. Waaronder ook een stevige dosis sociaal isolement… Om een echte herfstdip te vermijden, organiseer je een groepsuitje naar onze hoofdstad : een nocturne in een Brussels museum, een uitstap naar de Brussels Fashion Days, een bezoek aan het Festival des Libertés (line-up : Girls in Hawaii, Brigitte, Grand Corps Malade…) Strak plan, geloof ons !

Horoscoop oktober : Schorpioen

Deze maand ben je all over the place en je dreigt je doelen uit het oog te verliezen. Dé oplossing van Joker+ ? Een digitale detox. Spendeer tijd weg van al die schermen en je zult alles opnieuw helder zien. Profiteer van dit moment om één te worden met de natuur en om lange wandelingen te maken tussen de herfstbladeren. Wist je dat verschillende studies hebben aangetoond dat wandelen in het bos ons geheugen en onze aandacht verbetert ? Het verlaagt ook het risico op ziektes en je empathisch vermogen wordt er groter door. Je weet wat je te doen staat, liefste Schorpioen.

Horoscoop oktober : Boogschutter

Vriendschap is niet altijd eenvoudig. Nietwaar, boogschutter ? Om mensen te ontmoeten die dezelfde waarden als jou delen, zet je je in oktober in voor een goed doel. Eentje dat jou nauw aan het hart ligt. Een ontmoeting die daaruit voortvloeit en die op het eerste zicht vriendschappelijk lijkt, kan toch nog uitdraaien op iets serieus. Ga wandelen met een hond uit het dierenasiel, ga een dagje helpen in een voedselbank… Keuze genoeg !

Horoscoop oktober : Steenbok

Wow, je bent echt de beste versie van jezelf. Je creativiteit draait op volle toeren en je hebt structuur gekregen dankzij jouw organisatorisch vermogen. Durf het pad te volgen dat zich voor je aftekent en ontdek je ware behoeftes. Schrik dat dit nieuwe project je zal slopen tegen het einde van de maand ? Maak je geen zorgen : de nacht van 28 op 29 oktober krijg je een uurtje extra slaap. Geniet ervan, want het kan de laatste keer zijn…

Horoscoop oktober : Waterman

De dagelijkse ratrace is niet goed voor je moraal deze maand. Om de sleur te doorbreken, moet je je horizonten verruimen. Schrijf je bijvoorbeeld in voor een avondcursus (bekijk de IFAPME-catalogus) of verdiep je in een nieuwe sport. Je hebt keuze te over : hiphopyoga, aqua-paaldansen, piloxing… Deze nieuwe sporten combineren de voordelen van verschillende sporten tegelijkertijd. Je dagelijkse leven wat meer schwung geven, wil niet zeggen dat je alles overhoop moet gooien, liefste Waterman.

Horoscoop oktober : Vissen

Oktober brengt een aantal stormachtige discussies met zich mee. Oude, onopgeloste problemen worden weer opgerakeld. Laat de bom maar barsten. Zodra het probleem is opgelost, vergeet je al je zorgen door een onvergetelijk Halloweenfeest te organiseren. Pompoenen uithollen, tonnen snoep in huis halen, een scary movie uitkiezen… Laat je fantasie de vrije loop. We hebben het volste vertrouwen in je !

Zin om te ontdekken wat te sterren voor jou in petto hebben in 2018? En welke maanden de topmaanden zijn voor jouw sterrenbeeld? Bekijk hier je horoscoop van 2018 dankzij Joker+.

Vertrouw op de sterren en speel mee met Joker+, een dagelijkse trekking met een Jackpot van minimum € 200.000. Ontdek wat er voor jou in de sterren staat geschreven!

Test nu je geluk met Joker+ online
of speel in je verkooppunt.