Horoscoop : Schorpioen

Karakter van de Schorpioen

De Schorpioen is gepassioneerd; als hij voor iets gaat, doet hij het ten volle. Hij heeft groeipotentieel. Hij is overtuigd van zijn stuk, maar kan anderen ook overtuigen. De Schorpioen is een ruwe bolster met een blanke pit. Onder dat stoere exterieur gaat een emotioneel persoon schuil. Soms slaat de twijfel toe, heeft de Schorpioen een kort lontje en dreigt hij depressief te worden. Wie op z’n tenen trapt, kan een giftige uithaal verwachten. 

De Schorpioen en liefde

De Schorpioen is emotioneel en trouw en zal nooit dingen half doen. Wanneer hij van iemand houdt, doet hij dat met héél zijn hart. Hij verwacht van zijn partner evenveel inzet. Hij kan ook best boos of jaloers zijn als de relatie op de klippen loopt. Ook op seksueel vlak geeft de Schorpioen zich de volle 100 %. 

De Schorpioen en geluk

De Schorpioen wil de touwtjes in handen hebben. Hij is gepassioneerd en wil de controle hebben over een situatie. Hij zal pas geluk hebben wanneer hij zichzelf heeft overtuigd dat hij al het mogelijke heeft gedaan om succesvol te zijn. 

De Schorpioen en gezondheid

De Schorpioen gaat geen uitdaging uit de weg en smijt zich volledig, maar dat heeft ook gevolgen voor zijn lichaam: vermoeidheid, angst, spijsverteringsproblemen en zelfs voortplantingsproblemen. Maar een Schorpioen zou geen Schorpioen zijn zonder zijn overlevingsinstinct. Op de een of andere manier komt hij er altijd weer bovenop. 

Het citaat van de Schorpioen

"Hoe meer je het beest lastigvalt, hoe verder het zal lopen"  - Provençaals spreekwoord