Horoscoop september 2018: jouw back to school-horoscoop

1/09/2018

Volgens een studie zijn goede voornemens die we in het begin van het schooljaar nemen efficiënter dan de goede voornemens die we uitspreken op Nieuwjaar. Dat komt goed uit : Joker+ helpt je om je vakantiegevoel nog even te verlengen dankzij enkele leuke uitdagingen. Ben je klaar voor de beste versie van jezelf ?

Horoscoop september : Ram

De zomer was lekker warm en je hebt absoluut geen zin om terug naar school te gaan. En wat als je nu eens positief dacht ? Dat is namelijk het geheim van gelukkige mensen. Bekijk het leven door een roze bril en lach. Stel elke dag een lijstje op met 3 pleziertjes of dingen waarvoor je dankbaar bent. In het begin vind je dat moeilijk, maar beetje bij beetje geniet je met volle teugen van de kleine dingen des levens.

Horoscoop september : Stier

Wandelingen bij zonsondergang, tuinieren, die ontspannende vakantie in the middle of nowhere… De vakantie heeft je deugd gedaan en het staat af te lezen op je gezicht. Wie zegt dat die ontspannen vibe moet verdwijnen in het begin van het schooljaar ? Neem de tijd om te genieten van die prachtige herfstkleuren, neem je kinderen mee naar het bos…

Horoscoop september : Tweelingen

Wie ‘terug naar school’ zegt, zegt in één adem ook ‘ratrace’. Laat je niet overspoelen, jij kan die dagelijkse sleur aan. Hoe? Door je creativiteit en overtuigingskracht te gebruiken. Wat als je nu eens een weekschema introduceert, waarin iedereen een rol krijgt toebedeeld. Orde brengt rust in je hoofd. Het klinkt gek, maar het klopt. 

Horoscoop september : Kreeft

Het lijstje met schoolbenodigdheden, de terugkeer van de sportactiviteiten,… Je bent bijna enthousiaster over de terugkeer naar school dan je kinderen. Als je het toch zo leuk vindt, waarom keer je zelf dan niet terug naar de schoolbanken? Die studie voedingskunde die je al zo lang wilt volgen, of die yogacursus waarover je buurvrouw al maanden praat. PS : je kan de liefde ook op de schoolbanken vinden.

Horoscoop september : Leeuw

De vakantie was een aanslag op je bankrekening. Dat wil zeggen dat jij dingen niet halfslachtig doet. Luxehotels, exotische bestemmingen,… De terugkeer naar het echte leven is dan ook bikkelhard, net zoals jouw financiële toestand. Je piekert erover, maar de situatie zal positief evolueren. Maak je geen zorgen. Doe wat cardio-oefeningen om je af te reageren en om rustig te worden. Trouwens : joggen kost geen geld hé.

Horoscoop september : Maagd

Met de zon in je sterrenbeeld, kan je de terugkeer naar school in 2018 helemaal aan. Je straalt en dat zien anderen ook. Op het werk boek je ook vooruitgang. Kijk niet achterom, je bent geweldig. Herhaal dat elke ochtend 10 keer tegen jezelf in de spiegel. Jouw voornemen is dan ook doodeenvoudig : word jouw eigen beste vriend door jezelf positief te bevestigen.

Horoscoop september : Weegschaal

Sinds een tijdje heerst er een soort revolte in je sterrenbeeld. Nochtans hou je heel erg van harmonie. Je durft de confrontatie aan te gaan en te zeggen wat je denkt. Staat je sociale leven je niet aan? Neem dan een pauze. Ga op retraite om je eigen talenten te ontdekken.

Horoscoop september : Schorpioen

Typisch Schorpioen : je hebt niet gewacht om goede voornemens te maken aan het begin van het nieuwe schooljaar. En wat als je enige voornemen dit jaar nu eens zou zijn dat je géén goede voornemens maakt? Probeer je goede zomerhumeur te bewaren en begin het nieuwe schooljaar vol optimisme en met een glimlach op je gezicht. Tot grote vreugde van de mensen om je heen.

Horoscoop september : Boogschutter

Na een zomer vol aperitiefjes, festivals en roadtrips, is het begin van het nieuwe schooljaar het perfecte moment om je opnieuw wat op jezelf te focussen. Je voelt je in september een beetje geremd, dus maak van de gelegenheid gebruik om de balans op te maken. We horen je al komen : neen, dat is géén tijdverlies. Daarna zullen je acties (die dan in overeenstemming zullen zijn met je overtuigingen) véél efficiënter zijn.

Horoscoop september : Steenbok

September is voor jou een nieuw begin en je bent klaar om opnieuw van nul te beginnen. Zet jezelf in voor een goed doel dat je nauw aan het hart ligt. Het voortbestaan van onze planeet bijvoorbeeld. Jij hebt deze zomer al plastic rietjes in je cocktail geweigerd en je gebruikt sinds kort een bamboe tandenborstel.

Horoscoop september : Waterman

Mars komt in de buurt van je sterrenbeeld en dat maakt je dapper. Laat je kans niet onbenut en gebruik die energie om je dromen waar te maken. Durf dan buiten de lijntjes te kleuren en volg je gevoel. Doe wel rustig aan, je moet niet alles overhoop gooien. Sta gewoon open voor nieuwe opportuniteiten. Ze komen zeker op je pad!

Horoscoop september : Vissen

Na een lazy summer, wil je de teugels van het leven opnieuw aantrekken. Die vastberadenheid heeft een gunstig effect op jouw evolutie. Op het werk bijvoorbeeld, helpt je vergaarde kennis je om door te groeien naar een nieuwe functie of om promotie te maken. Het is tijd om te laten zien wat je waard bent.

 

Zin om te ontdekken wat te sterren voor jou in petto hebben in 2018? En welke maanden de topmaanden zijn voor jouw sterrenbeeld? Bekijk hier je horoscoop van 2018 dankzij Joker+.

Vertrouw op de sterren en speel mee met Joker+, een dagelijkse trekking met een Jackpot van minimum € 200.000. Ontdek wat er voor jou in de sterren staat geschreven!

Test nu je geluk met Joker+ online
of speel in je verkooppunt.