Horoscoop: hoe zal de herfst 2019 eruitzien?

2/09/2019

Je horoscoop voor deze herfst staat in het teken van geluk met Joker+! 

Herfsthoroscoop 2019 : Ram

Terug naar school met een knaller: je pakt elke uitdaging met succes aan! Maar je moet deze energie wel een beetje in toom houden ... En wie zegt terug naar school, zegt ook terug naar de sportclub. Een romance met de lesgever of met een van de andere leerlingen zou best mogelijk zijn. Waarom afstand bewaren? Omdat je, geef het maar toe, de laatste keer een beetje te snel hebt opgegeven. Om je geluk te wensen heb je de toestemming op Black Friday, op 29 november … om deze jas te kopen tegen -50 %! 

Herfsthoroscoop 2019 : Stier

Je hebt het karma aan jouw kant! Profiteer ervan die welverdiende loonsverhoging te vragen. Presenteer je resultaten, zet je competenties in de verf, overtuig je baas met zelfgemaakte koekjes … Je bent een krak in onderhandelen! Het is ook het perfecte moment om je relatie onder de loep te nemen. Het zou wel een serieus kunnen worden! Dat is bijvoorbeeld het ideale moment om je verlovingsplannen te concretiseren. En wat is er beter dan een boswandeling, met oranje takken als decor voor je aanzoek? Romantisch!  

Herfsthoroscoop 2019 : Tweelingen

Je hartje klopt, maar je kan je gevoelens onmogelijk onthullen… Nog niet. Omdat je je na ons advies wel zal durven blootgeven. Jawel! Zit je in een relatie? Dan blijft communicatie voor jou essentieel! Praat een ruzie uit om het vertrouwen te versterken en het vuur opnieuw aan te wakkeren. Een andere manier om de liefde een boost te geven? Een romantische citytrip… In de herfst zijn er een paar lange weekends, profiteer ervan! 

Herfsthoroscoop 2019 : Kreeft

Je haat conflicten en toch komen ze deze maand op je pad! Het meest verrassende is dat jij ze het vaakst uitlokt. Een beetje gespannen tijdens deze mooie Indian Summer? Waarom probeer je niet te ontspannen met een sessie yoga paddle? En sluit af met een terrasje, de ontmoetingen zullen niet op zich laten wachten … En om je bestaande relaties op te krikken, kan je misschien Thanksgiving in België introduceren. Een lekker diner, met vrienden en veel om dankbaar voor te zijn. 

Herfsthoroscoop 2019 : Leeuw

In de zomer was je vaker aan de rand van het zwembad terug te vinden met een cocktail in de hand, waarbij je culturele beleving doorgaans niet verder ging dan de pagina’s van de Story. Maar nu moet je je grijze cellen laten werken! Noteer in je agenda alvast het filmprogramma van Film Fest Gent, van 8 oktobor tot 18 oktober in Utrecht. Cultfilms, vertoningen voor kinderen … En je favoriete gedeelte: de rode loper, de stars en bubbels! Goede raad: ga met iemand met wie je je op je gemak voelt. Geniet zonder nutteloze existentiële vragen. Samenleven met iemand die je graag ziet is niet zo moeilijk! 

Herfsthoroscoop 2019 : Maagd

Terug aan de slag met goede voornemens: de verleiding van de snoozeknop weerstaan, je ochtendsprintje om de bus te halen enz. Probeer op tijd op het werk te komen, de vakantie is voorbij! Gebrek aan motivatie? Waag de grote sprong en word zelfstandige of richt je eigen bedrijf op. September is de perfecte maand om dat te doen. De luxe van zelf je uren te kiezen! Maar eerst je administratie in orde brengen ...

Herfsthoroscoop 2019 : Weegschaal

Meditatie, yoga of mindfulness? Wat kies je om de rust van tijdens de vakantie opnieuw op te wekken? Waarom voor de verandering niet pottenbakken, borduren of breien? Manuele activiteiten hebben ook een grote meditatieve waarde en helpen je te ontspannen. Want jawel, de sterren vertellen ons dat het tijd is voor actie! Zonder haast en zonder je deze keer te vergissen. Omring je daarom met de juiste mensen en luister naar goede raad van familie en vrienden ... Met een warme chocolade, een spelletje kaart en kaarsen … Wij verklaren het seizoen van Hygge hierbij geopend!

Herfsthoroscoop 2019 : Schorpioen

De fashionweeks zijn in volle gang, en stiekem droom je van een nieuwe look voor het nieuwe schooljaar waarmee je iedereen omverblaast! Als je tijdens de lange weekends in de herfst – het weekend van Allerheiligen of dat van 11 november – naar Parijs, Londen of Milaan gaat, heb je meer kans om dat werkelijkheid te laten worden! En om je geweten als shopaddict te sussen, kan je deelnemen aan de activiteiten in het kader van de week van de fairtrade overal in België, van 3 tot 13 oktober ... 

Herfsthoroscoop 2019 : Boogschutter

Deze zomer was jij de koning of koningin van het morning miracle. De eerste zonnestralen deden je zo goed dat je in het nieuwe schooljaar op dezelfde weg wilt voortgaan. Behalve dat het steeds later licht wordt en je motivatie verdwijnt bij de eerste regenachtige dagen. Wij voorspellen dat je volgende maandag 30 minuten te laat op je werk zult komen. Je zult je eindelijk verslapen ... Lijkt het morning miracle makkelijker in de zon (herken je de verwijzing? Zeer goed, de sterren zullen vergevingsgezinder zijn)! Toch goed nieuws, als je een man bent, want binnenkort is het #Movember zodat je 5 minuten langer kan blijven liggen als je beslist om je snor te laten staan voor het goede doel. 

Herfsthoroscoop 2019 : Steenbok

Met je nieuwe schoenen ben je de star! Je nieuwe pennen liggen ongeduldig te schitteren op je bureau. Je denkt zelfs aan een nieuwe agenda … Maar die je nu hebt gaat nog tot januari ... Waarom wachten? Vul de dagen met een massa fijne vooruitzichten! Je wil nooit meer zonder. Eerste afspraak: het Straatkunstfestival Sorry, not sorry Festival van 28 en 29 september. Leve de eerste schooldag!Leve de eerste schooldag!

Herfsthoroscoop 2019 : Waterman

Het zorgeloze leven van de zomer, aperitief met kaas, rosé … hebben hun sporen achtergelaten op je heupen. En je bent vast van plan om daar nu iets aan te gaan doen! Geen kant-en-klare maaltijden meer, te voet boodschappen doen, 5 stukken fruit en groenten per dag enz. Hadden we al gezegd dat het Brussels Food Festival plaatsvindt in september? Je dieet begint volgende maand … Goed nieuws: het is het seizoen van witloof, broccoli en spruitjes! En de verkoper op de groenten- en fruitafdeling is een lekker ding en voelt op een supersexy manier of de meloenen al rijp zijn. 

Herfsthoroscoop 2019 : Vissen

“Netflix en chill”, drie woorden die je blij maken en waar je de voorbije maanden geen tijd voor maakte, door de zon en de barbecues. Het laatste seizoen van Orange is the new black, seizoen 3 van Stranger Things, You, Chilling Adventures of Sabrina enz. Je weet niet waar je moet beginnen. En over tovenarij gesproken … Als je van plan bent om te cocoonen tijdens de lange herfstavonden, bouw dan een feestje met Halloween en nodig vrienden uit die je de laatste tijd wat hebt verwaarloosd. Horrorfilm, verkleedfeestje en snoep, we hoeven je het concept zeker niet uit te leggen.


Vertrouw op de sterren en speel mee met Joker+, een dagelijkse trekking met een Jackpot van minimum € 200.000. Ontdek wat er voor jou in de sterren staat geschreven!

Test nu je geluk met Joker+ online
of speel in je verkooppunt.