Horoscoop : Steenbok

Karakter van de Steenbok

Van alle sterrenbeelden is de Steenbok de meest redelijke. Hij straalt zelfzekerheid uit en dat kan soms hautain overkomen, hoewel het niet zo bedoeld is. Want au fond is de Steenbok een verlegen persoon die zelf een beetje worstelt met zelfvertrouwen. Op professioneel vlak moet de Steenbok soms wat gas terugnemen en niet verblind geraken door zijn ambitie. 

De Steenbok en liefde

De Steenbok is nogal selectief in zijn partnerkeuze en zal niet snel een geschikte partner vinden. Eens hij in een relatie zit, zal hij die persoon niet bedriegen. Hij is stabiel en betrouwbaar. Als hij vermoedt dat zijn partner ontrouw is, gaat hij op onderzoek. 

De Steenbok en geluk

De Steenbok is een sterrenbeeld dat geassocieerd wordt met geluk. Saturnus, die ster van de reflectie, helpt de Steenbok om het rustig aan te doen in alle situaties. Zwart, bruin en oranje doen een Steenbok stralen en zijn geluksdag is zaterdag. Om slechte invloeden te vermijden, omringt een Steenbok zich het beste met onyx, diamant en witte saffier

De Steenbok en gezondheid

De Steenbok zal niet gauw toegeven als het niet goed met ‘m gaat. Als hij een beetje ziek is, bijt hij op z’n tanden. Pas als het bijzonder ernstig is, zal de Steenbok medische hulp zoeken. Die volgt hij dan op de voet om snel beter te worden. 

Het citaat van de Steenbok

"Je weet nooit hoe sterk je werkelijk bent, tot de dag dat sterk zijn je enige optie is" - Bob Marley