Horoscoop : Tweelingen

Karakter van de Tweelingen

De Tweeling is bijzonder veelzijdig. Hij is enorm nieuwsgierig en heeft soms het gevoel dat er niet genoeg tijd is om alles te ontdekken. De Tweeling is open en sociaal en wordt erg geapprecieerd door zijn entourage. Hij houdt van communicatie en interactie, maar is soms een beetje onstabiel. 

De Tweelingen en liefde

De Tweeling houdt van het spel van het verleiden. Hij gaat een uitdaging niet uit de weg en vertrouwt meestal op zijn instinct. Als de Tweeling verliefd is, smijt hij zich volledig. Hij zal zijn partner nooit als vanzelfsprekend nemen. De Tweeling is oprecht, maar heeft soms moeite om zich volledig te hechten aan iemand. 

De Tweelingen en geluk

Om het geluk aan te trekken, omringt de Tweeling zich het beste met twee stenen. De Jade, want die neutraliseert de hyperactiviteit van de Tweeling en de Turkoois, want die stimuleert zijn vastberadenheid. Woensdag is de geluksdag voor de Tweeling, zéker als hij zilver draagt. 

De Tweelingen en gezondheid

De Tweeling speelt met vuur én met zijn gezondheid. Hij luistert niet naar z’n lichaam en houdt zich niet aan de medicijnen die werden voorgeschreven. Eenzaamheid maakt een Tweeling ziek. Een ruzie of een gebrek aan menselijk contact is al genoeg om de Tweeling te doen verzwakken. 

Het citaat van de Tweelingen

"Kennis, dat is de kennis delen die ons doet groeien"  - Olivier Lockert