Horoscoop : Vissen

Karakter van de Vissen

Vissen voelen zich als een vis in het water in de artistieke en creatieve wereld. Ze zijn open-minded en staan open voor invloeden van buitenaf. Dat zorgt ervoor dat Vissen een opmerkelijke persoonlijkheid hebben. Vissen zijn gevoelig en gereserveerd en nemen graag de tijd om te mediteren en te reflecteren. 

De Vissen en liefde

Van alle sterrenbeelden zijn Vissen het meest romantisch. Ze willen een liefdesverhaal zoals in de film en dromen van vlinders in hun buik. Bizar genoeg zorgt die drang naar liefde ervoor dat Vissen zich niet goed kunnen settelen. Eens die eerste passie voorbij is, haken Vissen snel af. 

De Vissen en geluk

Als hét sterrenbeeld van het water voelen Vissen zich aangetrokken tot pastelkleuren als zeegroen, lavendel en turkoois. Maansteen, barnsteen en amethist brengen Vissen geluk en de witte diamant is hun favoriete steen. Als Vissen een risico moeten nemen, laat het dan op een donderdag of een woensdag zijn. 

De Vissen en gezondheid

Vissen hebben al ‘ns last van melancholie. Langdurige melancholische periodes kunnen leiden tot depressie. Vissen hebben aanleg voor reuma aan hun voeten en enkels en moeten daarom veel wandelen. 

Het citaat van de vissen

"Gedachte is de arbeid van het intellect, mijmeren is zijn plezier."  - Victor Hugo