Horoscoop : Weegschaal


Karakter van de Weegschaal

Net zoals de Tweeling en de Waterman is de Weegschaal een teken van de lucht. De Weegschaal houdt van contact. Hij is speels, zachtaardig en diplomatisch. Hij sluit compromissen. Weegschalen moeten opletten om niet teleurgesteld te worden. Ze moeten zich vooral niet aantrekken wat een ander misschien wel over hen denkt. 

De Weegschaal en liefde

De Weegschaal is spontaan en eerder extravert. Hij houdt van nieuwe ontmoetingen, maar vooral van een diepe connectie met iemand. In de liefde, maar ook in vriendschappen, vertrouwt de Weegschaal op de trouw en de steun van de andere. De Weegschaal weet met z’n intelligentie de Waterman, Tweeling en Boogschutter te bekoren. 

De Weegschaal en geluk

Om geluk aan te trekken, houdt de Weegschaal maar beter een saffier of een jade bij de hand. Zowel in groep of met z’n tweetjes staat de Weegschaal open voor een spelletje. Zolang het op een eerlijke en beredeneerde manier verloopt. 

De Weegschaal en gezondheid

Weegschalen zullen zich pas vervuld vullen als de personen in hun leven zich ook zo voelen. Is dat niet het geval, dan geraken Weegschalen gefrustreerd en dat werkt urinewegproblemen, gewrichtspijnen en rugpijn in de hand. Emotionele conflicten zijn een Weegschaals grootste vijand. 

Het citaat van de Weegschaal

"Evenwicht, dat is zich op z’n plaats voelen"  - Stephen Carrière