Joker +: een Jackpot op zichzelf !

19/11/2019

Als we aan Joker + denken, denken we onlosmakelijk aan Lotto of aan EuroMillions. Het trekkingsspel kan nochtans ook afzonderlijk gespeeld worden en heel veel opbrengen!

Welk van deze spelletjes kan worden gespeeld in combinatie met een ander trekkingsspel? We stelden deze vraag op onze website* en 83% onder jullie antwoordde Joker+. Goed gezien! Maar wist je dat Joker+ ook afzonderlijk gespeeld kan worden? Een uitgelezen kans om uitgebreid kennis te maken met onze heilige Joker ...

Een combinatie die veel kan opbrengen
Joker+, dat is een combinatie van zes cijfers (tussen 0 en 9) en een sterrenbeeld. De terminal van de Nationale Loterij kiest willekeurig een reeks van 6 cijfers. De keuze van het sterrenbeeld kan je aan het toeval overlaten of je kan gewoon jouw favoriete sterrenbeeld (of dat van je lief) kiezen.

Het echte pluspunt van Joker+ is dat je snel wint. Je wint als één of meerdere van jouw cijfers uit de trekking komen, in de juiste volgorde, maar ook als jouw sterrenbeeld wordt gekozen. Met 6 cijfers en een sterrenbeeld win je een minimale jackpot van € 200.000. En die jackpot kan oplopen tot 2.500.000 euro!

Maximaliseer je winst 
Als je enkel Joker+ speelt, speel je het zo vaak als je wil. In tegenstelling tot de limiet van vier keer als je het combineert met je EuroMillions- of Lotto-biljet.


Joker +: nog minstens twee andere voordelen
Maar dat is niet alles ... Joker+ is het spel van de Nationale Loterij met de grootste winstkans en werkt met een dagelijkse trekking. Dus, waar wacht je nog op om je dromen te verwezenlijken? Beproef je geluk in je favoriete verkooppunt of online door hier te klikken. Hopelijk staan de sterren aan jouw kant!


Verantwoord spelen
Spelen moet een gezond plezier blijven. Daarom heeft de Nationale Loterij een “Verantwoord Spel”-label ontwikkeld. Het zorgt ervoor dat iedereen in de veiligste omstandigheden kan spelen, zelfs online. Klik hier voor meer informatie over ons “Verantwoord Spel”-label.


* Onderzoek uitgevoerd in mei 2019 op een panel van 921 personen.