3 goede redenen om deel te nemen aan Lotto Surprise

2/10/2019

Maak je koffer al maar klaar want in oktober maak je weer kans op een reischeque van 5.000 euro dankzij Lotto Surprise! Ken je Lotto Surprise nog niet? Lees er alles over op deze pagina. Er zijn minstens 3 goede redenen om je kans te wagen!

1. Je maakt de reis van je leven

De Kilimanjaro in Tanzania of de Machu Picchu in Peru beklimmen? Een rit in een hondenslee in Lapland?
Je duikbrevet halen in Nieuw-Zeeland? Al deze dromen die onbereikbaar lijken, worden werkelijkheid als je deze reischeque van 5.000 euro wint.

2. Je geniet van mooie momenten met familie of vrienden

Wat zo fantastisch is aan de reischeque van Lotto Surprise, is dat je hem kunt besteden zoals je wil, met wie je wil. Je krijgt een budget van 5.000 euro en vertrekt met je gezin of vriendengroep op reis. Een ervaring om nooit te vergeten!

3. Deelnemen is gratis

De deelname aan de trekking van Lotto Surprise is inbegrepen in een deelname aan de Lotto-trekking.
Resultaat: geen extra speelbudget. Hoe werkt het? wanneer je met Lotto speelt, kan je je gratis inschrijven op de website www.lottosurprise.be met de code op je ticket. De winnaars worden gecontacteerd via telefoon en de winnende codes worden na de Lotto-trekking op de website geplaatst. 

Waag dus in oktober je kans met Lotto Surprise om een reischeque van 5.000 euro te winnen. Zo vertrek je volledig ontspannen op reis!

Speel online
of in je verkooppunt