Een speler won al 3 keer met Lotto!

21/12/2018

Je denkt dat het misschien alleen anderen overkomt… Maar als deze speler van de Nationale Loterij al drie keer kon winnen, heb je toch redenen genoeg om erin te geloven? De gelukzak vertelde ons zijn verhaal afgelopen november.

"Wat als we nu eens bleven meespelen met Lotto? Twee keer per week in plaats van één!"

"Ik speel wekelijks met Lotto sinds 1978, zonder uitzondering. Vroeger speelde ik enkel op zaterdagen, maar nu waag ik m’n kans op zaterdag én op woensdag. De eerste keer dat ik een grote som geld won, was 17 jaar geleden. € 30.000! Ik was dolgelukkig en het kwam heel gelegen. Met het geld konden we ons huis verbouwen."

Bouwen aan de toekomst

"Het is ongelooflijk, maar ik zweer dat het echt waar is: zes jaar geleden won ik opnieuw met Lotto. Er waren maar twee winnaars voor die trekking. Ik moet je natuurlijk niet vertellen dat ik met het gewonnen geld aan onze toekomst kon bouwen en aan die van m’n familie."

Derde keer goede keer

"Eén ding is zeker: ik had nooit gedacht dat ik drie keer met Lotto zou winnen. Maar een piepklein stemmetje vanbinnen fluisterde me toe om er toch in te geloven. Ik ging nog altijd twee keer per week naar de dagbladhandel. En dat was de beste beslissing van mijn leven! Begin 2018 was ik met m’n vrouw op stap toen ik een telefoontje kreeg van de Nationale Loterij: we hadden net met Lotto Surprise gewonnen, een reischeque ter waarde van 5.000 euro (ontdek de getuigenissen van onze andere winnaars hier).

Ik kon m’n oren - en de persoon aan de andere kant van de lijn - niet geloven. Toen we de bevestigings-e-mail lazen, begon het te dagen ... Een wereldreis maken?! Neen, dat niet. We gaan liever op citytrip met onze kinderen. Zo’n familiereis met iedereen samen, is het beste geschenk dat we ons kunnen inbeelden. Of we nog verder spelen met Lotto? Natuurlijk, twee keer per week zelfs. Zolang Lotto bestaat, doen we elke week mee."

En, wat als jij nu eens de volgende Lotto-winnaar werd?

Speel nu Lotto online
of in je verkooppunt.